Home Zanimljivosti MILJANA OGORČENA NA BEBICU: Otkrio da ima Kulićkine eksplicitne snimke – Želi...

MILJANA OGORČENA NA BEBICU: Otkrio da ima Kulićkine eksplicitne snimke – Želi da je uništiti… (VIDEO)

474
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nije mogla da veruje šta je rekao…

Nenad Macanović Bebica kao ovonedeljni vođa dobio je zadatak da podeli budžet učesnicima “Elite”.

Najmanji budžet odlučio je da da zadrugarki Miljani Kulić, nakon čega su ušli u žestoku raspravu:

– Mali budžet će dobiti Miljana Kulić. Ona je neko s kim sam ja bio dve godine, tebi je možda nažalost, a meni na sreću jer sam sebi i u svojoj glavi rešio neke nedoumice. Shvatio sam da kao što ceo život dok tebe nisam upoznao da ne treba da slušam nikoga, da treba da se vodim svojim mišljenjem… – počeo je Bebica o Miljani.

– Odgovaralo ti je, kao nisi znao ko je Miljana Kulić, ti si me tipovao zajedno sa svojim zetom, iskorištavao si me maksimalno. Pričaš sve i svašta o mojoj porodici koja ti je dala novac da postaneš čovek, a ne parazit. Pričaš patološke laži o mojoj porodici, za šta ćeš biti sankcionisan na adekvatan način – rekla je Miljana.

– Ja sam se u to uključio posle razgovora sa tobom, vi ste već uveliko kačili Ugovore i ostalo – ubacio se Đedović.

– Itekako me nisi voleo nikada – rekla je Miljana.

– Smatram da se čovek na greškama uči, ja se nikada svoje greške nisam stideo – rekao je Bebica.

– Ti si jako svesno to radio i glumio budalu, nikada me nisi voleo, zagorčavao si mi život. To što lažeš ove ljude ovde da si u dobrim odnosima s ocem i da od kako si upoznao mene da od tada ne razgovaraš sa porodicom… Tvoj otac ti je zamerio razvod i prevario si oca za veliku količinu novca – rekla je Miljana.

– Krivo mi je samo zbog vremena koje sam izgubio, pojelo te je zlo tvoje majke. Izgubila si sebe slušajući svoju majku, iz dana u dan si sve gore. Mislim da nema potrebe da me uhodiš – rekao je Bebica.

– Ja ću Ivanu da pomognem sve što treba, da mu pošaljem sve snimke, gde si gola na krevetu sa četvoricom… Drago mi je što je Ivan primetio i komentarisao da je dete imalo histerične napade – rekao je Macanović.

– Skraćeni, tvoja reč nema težinu, jer sve izmišljaš. Ti si prevarant, vaćaroš. Lepo te je okarakterisao Lazar Čolić Zola, nadam se da ćemo nastaviti film koji smo započeli – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleANA ĆURČIĆ SE HITNO OGLASILA: Javno otkrila ko je zapravo finansirao njen boravak u Zadruzi…
Next article“BLIŽI SE KRAJ SAGE KULIĆA”: Ivan izgoreo zbog Miljane – “Mučno mi je da više slušam o mom jadnom detetu…”