Home Zanimljivosti PROCURIO PRIVATAN SNIMAK KAČAVENDE: Krije ga kao zmija noge – Evo kako...

PROCURIO PRIVATAN SNIMAK KAČAVENDE: Krije ga kao zmija noge – Evo kako je zavodila “pokojnog” verenika…

578
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Neće joj biti dobro…

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda, ne prestaje da šokira svojim učešćem u rijalitiju, ali ni van njega i sada je sve šokirao audio snimak u kojem se čuje kako uzdiše i govori nekadašnjem vereniku šta bi mu radila.

Milena se našla u centru skandala kada su se na Jutjubu pojavile glasovne poruke koje je slala svom bivšem emotivnom partneru.

Podsetimo, Kačavenda je pred ulazak u rijaliti objavila da joj je verenik navodno poginuo u saobraćajnoj nezgodi, da bi se tokom rijalitija saznalo da je sve laž, kao i da je taj čovek još uvek živ.

Milena se pravdala rečima da ga je “sahranila” u svom životu, jer nije dolazio da se vidi sa njom i nije hteo da se čuju preko video poziva.

Iako svoju iskrenost ističe u prvi plan Kačavenda je slagala da nije imala sajber s*ks sa “pokojnim” verenikom, tvrdeći da nikada to sebi ne bi dozvolila.

– Danas sam sama, znaš? Samo sam je pipnula i kraj… Ne gubim vreme k’o ti maleni. Znači, tako si me naložio sa tim tvojim “Milena”… Nemaš pojma šta bih mu uradila sad… Mmm… – rekla je ona.

Zatim se nadovezala dalje:

– Vidiš kako deluje moj glas. A pazi moj glas koji se, čim sam ga videla, spustio dve oktave niže. Isto tako bi se je*ala sa tobom sad, nemaš pojma… – rekla je Kačavenda.

Pomenuti snimak potražite na Internetu!

Previous articleZAŠTITIO TRUDNU ALEKSANDRU: Filip Car se po prvi put javno oglasio – Otvoreno preti Kristijanu…
Next articleISPLIVALA KOMPLETNA ISTINA: Filip Car po prvi put progovorio o aferi sa ženom koja nosi njegovo dete…