Home Zanimljivosti ZAŠTITIO TRUDNU ALEKSANDRU: Filip Car se po prvi put javno oglasio –...

ZAŠTITIO TRUDNU ALEKSANDRU: Filip Car se po prvi put javno oglasio – Otvoreno preti Kristijanu…

359
0
Filip Car,
Filip Car,

Tiktok gori…

Bivši učesnik “Zadruge” Filip Car glavna je tema bio i dok je trajao rijaliti format u kom je učestvovao, a bogami i posle.

Car se javno oglasio putem svog naloga na društvenoj mreži Tiktok, i imao je štošta da kaže!

– Ne znam koliko mogu biti r**ardirani mediji da prenose da neko iz mog mesta nosi moje dete dok je Aleksandra trudna samo da izmame neki naslov. Bolesni ste i morbidni, što se tiče te priče to je klasična smejurija, sve su to šarene laže – rekao je Car.

– Dragi novinari, kada mi se digne k**ac ovde ću da pričam ja o svom privatnom životu, neću davati izjave za vas nikad više, linčovali ste mene i Aleksandru.

– Sve sam ispoštovao kad su mediji u pitanju, nema koga nisam. E pa ovako, više toga nema zato što je krajnje bolesno da ja vama trpam pare u džep i činim uslugu, a vi da uznemiravate meni najbliže i drage.

– Ako imam nešto reći javno reći ću ovde, vama medijima se neći javljati nikad više. Pink ću uvek poštovati jer su mi dali priliku, tako da ako nešto čujete od mene čućete samo preko njih – bio je izričit Filip.

– Znam da će sad biti još gore što se tiče linča, ali slobodno nastavite da me gazite. Ko ostane uz mene, ostaće. Što se tiče tog prozivanja ne možete mi ništa, uvek sam bio jak a sad sam još jači – objasnio je Car pratiocima.

– Koga gotivim i poštujem i ko je normalan, sve može. Ali portali koji ugoste Kristijana Golubovića, znači ne pada mi na pamet, bežite od mene. Matorac od 53 godine se bavi sa mnom pored trudne žene i deteta, moli ljude za hiljadu evra da bi platio kiriju jer je sa 53 podstanar još uvek, fuj – isprozivao je Car svog rijaliti “kolegu”.