Home Zanimljivosti “MOJI DRUGARI SU SA NJEGOVOM ŽENOM”: Asmin brutalno ponizio Ivana Marinkovića –...

“MOJI DRUGARI SU SA NJEGOVOM ŽENOM”: Asmin brutalno ponizio Ivana Marinkovića – Udario na majku njegove dece…

2233
0
Asmin Durdzic, Ivan Marinkovic,
Asmin Durdzic, Ivan Marinkovic,

Au, ovo je bilo prilično jako…

Bivši zadrugar Ivan Marinković je gostujući na televiziji Pink, naveo da je starleta Stanija Dobrojević dobila 30.000 evra da bi bila u vezi sa Asminom Durdžićem, koji se sada oglasio i odgovorio na ove optužbe.

Sada je Asmin odlučio da udari na nekadašnjeg zadrugara i to prilično žestoko.

Evo o čemu je reč:

– Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspešnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu.

– Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča – besno je istakao Durdžić za medije.

Inače, Asmin je kao što je i napomenuo obrisao svoj Instagram profil, a spekuliše se da se pomirio sa poznatom starletom.

Pre samo dva dana Stanija je na svom profilu podelila fotografije na kojima se vide crvene ruže, kao i emotivnu poruku koju je dobila od Asmina.

Zbog svega toga, mnogi su pomislili da su njih dvoje obnovili vezu i da su sada u dobrim odnosima.

Previous articleUVEDENA OSOBA IZ SPOLJAŠNJOSTI ZBOG KAČAVENDE: Šokirana saznavši za posledice njenog učestvovanja u Zadruzi…
Next articleMAJA MARINKOVIĆ I EDO UHVAĆENI NA DELU: Afera potvrđena – Više se ne kriju…