Home Zanimljivosti OPET SU ZAJEDNO: Ljubav cveta – Dalila Dragojević u društvu osobe koja...

OPET SU ZAJEDNO: Ljubav cveta – Dalila Dragojević u društvu osobe koja je obeležila njen život…

8329
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Mnogi joj zavide na takvoj podršci…

Dalila Dragojević ovih dana vrlo vredno radi emisiju “Pitam za druga” na Red televiziji. Dragojevićki često gostuju njeni bivši cimeri iz rijalitija Zadruga.

Oni koji prate njen rad smatraju da se Dalila odlično snašla u novoj ulozi te da ume da postavi provokativna i zanimljiva pitanja.

Iako vredno radi, ona ipak pronalazi vremena da udovolji sebi, ali i osobama koje voli. Stoga je priredila veliko iznenađenje za jednu osobu koja spada u najvažnije persone njenog života.

Reč je o Dalilinoj majci Emini Mujić koja je doputovala iz Bosne i Hercegovine u posetu kod svoje mezimice.

Dobro je poznato da su Emina i Dalila jako bliske. Novopečena voditeljka je više puta isticala da ima odnos pun ljubavi sa majkom i da nju smatra svojom najboljom drugaricom.

Rijaliti publika zna koliko je Emina podržavala svoju ćerku još od njenih početaka u rijalitiju “Parovi” te da bi svaka rijaliti starleta poželela da ima tako intenzivnu i srdačnu podršku kao što je gospođa Mujić pružila svojoj ćerki čak i u periodu kada je bila na meti celog regiona.

Stoga je Dalila odlučila da priredi iznenađenje svojoj majci i da je odvede u jedan prestonički frizerski salon u Beogradu na farbanje i frizuru i da joj omogući da zasija punim sjajom.

– Mama na farbanju kod mog najboljeg… – napisala je Dalila.

Instagram,
Instagram,