Home Zanimljivosti “MAJKA GA JE VADILA IZ MENTALNE USTANOVE”: Šokantan obrt u aferi Kačavendinog...

“MAJKA GA JE VADILA IZ MENTALNE USTANOVE”: Šokantan obrt u aferi Kačavendinog pokojnika – Sve je manipulacija…

3349
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Au, kakav šok…

U poslednje vreme mnogo se pisalo i pričalo o slučaju vaskrslog (ili kako još kažu, pokojnog) verenika Milene Kačavende.

Kako je navedeno tada kada je cela tema pokrenuta, radi se navodno o istom čoveku koji je prevario i Milicu Dabović, koja sa njim ima sina Stefana.

Milica je sad u ”Premijeri Vikend specijal” izrazila sumnju da se ipak ne radi o istom čoveku.

Onda je otkrila i kroz šta je sve ona prošla sa ocem svog deteta.

– Kad sam ja upoznala Vuka Rotena, kasnije sam saznala da to nije taj čovek. Onda sam upoznala i njegovu ženu, kad sam čula njenu priču, postidela sam se – rekla je Milica te nastavila:

– Mislim da to nije taj čovek LJubomir koji ima veze sa Kačavendom. Nejasno mi je da ona nema sliku tog čoveka, jer ja sam je imala. To je taj čovek, ali ne mora da znači da je on pisao Kačavendi. Ona je još luđa od mene. Da te neko veri, a da ga ne vidiš nikad, meni to nema smisla – poručila je bivša košarkašica i dodala:

– Kasnije sam upoznala njegove roditelje, kad se Stefan rodio. To su uspešni ljudi koji znaju za njegov problem i koji su stali iza deteta. On ima papire iz Palmotićeve, on tamo pripada, čula sam da ga je mama izvadila odande da ga spasi – otkriva Milica i dodaje:

– On se prema meni postavio kao zaštitnik, a on je napakovao sve. On je profesionalac u tome, on otvara naloge, pokušava da izmanipuliše sa mnom. Da me uvredi, povredi, da se zalepim za isto. Imao je razne brojeve telefona. Ma pakao… – zaključila je Milica.

Previous articleVELIKI ŠEF DOPUSTI DA SE UNESE PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Maja Marinković se direktno obratila Mileni Kačavendi i Đedoviću…
Next articleFILIP CAR PONOVO VARA TRUDNU ALEKSANDRU: Objavljena nova prepiska sa prelepom devojkom…