Home Zanimljivosti MENSURU ĆE SVE PRISESTI: Milica Veselinović spremna za ulazak – Ajdarpašiću se...

MENSURU ĆE SVE PRISESTI: Milica Veselinović spremna za ulazak – Ajdarpašiću se ne piše dobro…

453
0
Milica Veselinovic, Mensur Ajdarpasic,
Milica Veselinovic, Mensur Ajdarpasic,

Ovo će ga dotući…

Bivša zadrugarka Milica Veselinović će se uskoro useliti u “Elitu”, a njen ulazak izazvaće haos.

Kako pišu domaći mediji, Veselinovićeva je dobila ponudu još letos, ali je odbila da uđe od samog starta jer je želela da vidi ko će se sve useliti u rijaliti, a i kako bi odmorila od prethodne dve sezone.

– Milica se istrošila u “Zadruzi 5” i “Zadruzi 6” i htela je da napravi malo veću pauzu, pa da se useli u “Elitu”. Dobila je dobru ponudu, ona je jedan od jačih “rijaliti igrača” i trebalo bi uskoro da se useli Belu kuću. Sada uživa u novoj ljubavi i spremna je za sve što joj se može desiti u rijalitiju, naročito za susret sa Mensurom, kog želi da raskrinka – govori za Republiku izvor koji je dobro obavešten.

Podsetimo, Milica je nedavno gostovala u specijalnoj emisiji, gde je dobila priliku da se obrati svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kao Drvo mudrosti. On je shvatio šta se dešava i kasnije krenuo da drami, što će sigurno biti slučaj i kad se Milica useli na imanje.

Ona je nedavno istakla i da Mensur daje drugima za pravo da misle da i dalje gaji emocije prema njoj.

– Ja ne razmišljam o tome, ali svojim ponašanjem on drugima daje za pravo da pomisle da i dalje ima emocije prema meni. Ako budem ušla, ako budem bila tamo, ja ću se prema njemu ponašati kao i prema drugim ukućanima, nema izuzetka – rekla je Milica za RED televiziju nedavno.

Podsetimo, Milica i Mensur su romansu započeli u rijalitiju i njihova veza bila je turbulentna od samog početka.

Borili su se sa osudama ukućana, ali i Ajdarpašoćeve porodice koja nije bila za njihovu vezu od samog početka, te su vrlo rezervisano komentarisali njihov odnos. Ipak, na kraju nisu uspeli da pronađu zajednički jezik i došlo je do kraha ljubavi tik pred kraj pete sezone rijalitija.

Spekulisalo se da su vezu nastavili, ali u tajnosti, međutim oboje su to oštro demantovali u nekoliko navrata.

Previous articleČEKA SE ZVEZDANOVA REAKCIJA: Kačavenda žestoko udarila na Moku Slavnića – Sve šokirala… (VIDEO)
Next articlePRIVATNI SNIMAK MARKA ĐEDOVIĆA: Osveta od najbližih ljudi – “Ovo je samo početak…”