Home Zanimljivosti NAKON ŠTO JE JANJUŠ IZVREĐAO ENU I ZAPRETIO RAZVODOM: Konačno se oglasila...

NAKON ŠTO JE JANJUŠ IZVREĐAO ENU I ZAPRETIO RAZVODOM: Konačno se oglasila – Tvrdi da se plaši… (VIDEO)

1789
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Ona je prava ikona…”

Na našoj estradi postoji retko iskrena osoba kao što je pevačica Maja Nikolić koja se nikada ne stidi da iskaže svoje mišljenje jer, kako sama kaže, samo ljudi koji muljaju plaše se da govore istinu. Ona je gostovala u jednoj emisiji na Red televiziji gde ju je ugostila Anastasija Buđić.

Maja tada nije mogla da krije svoje mišljenje o Marku Janjuševiću Janjušu koji je javno izvređao svoju suprugu Enu i zapretio razvodom. Ona je tom prilikom iznela teoriju da se Ena plaši uopšte da uključi televizor.

Naime, Ena je poslala svom suprugu nekoliko džakova stvari, ali Janjušu se mnoge stvari u njima nisu dopale. On je zamerio svojoj supruzi da ona, navodno, nije oprala mnogobrojne jakne kao i to da mu je kupila trenerku koja mu je mala.

Bivši košarkaš nije mogao da zadrži svoj bes, te je pred drugim učesnicima Elite, ali i ispred širokog TV gledališta opleo po svojoj supruzi nazivajući je kretenom i metlom.

– Kuku, majko, mogla je da opere ove jakne a ne da se ku**i po Parizu. Znači ne može to, sad bih joj uzeo let iz Pariza nazad. To je metla, pogledaj kako je spakovano sve to, preko one stvari. Ne zanima me. Opet ću se razvesti. neka jede g. Jaoj, pa ona mi je uzela broj XL? Bože, Bože, kao da sam školarac. Ja ne mogu u ovo da stanem. Kakav kreten od žene. Da li je moguće da mi je žena uzela XL? Pogledaj, tebra, šta mi žena radi. I posle kažu imaj ženu, ma imaj ku***. Nikog neću više da imam. Kakav kreten od žene. Mila majko, kreten od žene. Pukao sam 2000 evra da ide u Pariz, a ona mi ovako vraća – pričao je Janjuš.

Na te njegove reči se osvrnula Maja Nikolić koja je imala potrebu da brani Janjuševu ženu.

– Ena je za njega ikona. Ono što je Ena preživela i pretrpela sa njim, verujem da ako ima sede, svaka dlaka joj je seda zbog njega. Treba spomenik da joj napravi. Mislim da ona ne pali televizor od straha da joj nešto ne iskoči ili da je Janjuš sada sa petom ili osamnaestom devojkom. Sva sreća imaju onu predivnu ćerku, a Janjuš je jako dobar otac…e sad, Ena zna da je on poročan, i sam je rekao da voli lepe žene. Ipak, nije u redu jer Ena mu jedina šalje stvari i jedina je koja brine o njemu, a on govori da mu fale određene stvari. Ako mu fale – neka mu pošalje neko drugi – započela je Maja Nikolić, pa nastavila:

– Ena je odana, videli smo koliko džakova mu je poslala i koliko je to stvari. Da sam na njenom mestu, ne da mu ne bih toliko stvari spakovala, blokirala bih ga i nikad mu ne bih više ništa poslala, a ona je predivna – Ena je anđeo. Razumem da je 50% njegovog izlaganja zbog rijalitija, ali ostalih 50% on je kreten – to je prosto jače od njega i on je ljut što nije dobio što je zamislio. Umesto da bude srećan i zahvalan u odnosu na to kako se ponaša.” – rekla je Maja Nikolić.

Pogledajte prilog:

Previous article“MORAĆEMO DA RASKINEMO”: Bebica joj najavio javni razlaz – Ona ga nikad žešće uvredila… (VIDEO)
Next articleMILJANA U GORKIM SUZAMA: Kulićeva kolabirala od plača – Potresne scene na imanju… (VIDEO)