Home Zanimljivosti “OLOŠI – DETE ĆE DA JOJ UZIMAJU”: Marija Kulić se hitno obratila...

“OLOŠI – DETE ĆE DA JOJ UZIMAJU”: Marija Kulić se hitno obratila javnosti – Velika nepravda…

4231
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Nije joj bilo lako…

Marija Kulić, kako je i sama istakla, ima dosta obaveza u vođenju sopstvenog domaćinstva u Nišu. Ipak, kada stigne, Marija prati “Elitu”, a i kako i ne bi, kada je njena ćerka Miljana Kulić takmičarka ove sezone. Miljani u kući nije lako, s obzirom da mnogi pokušavaju da se ogrebu o slavu najveće rijaliti zvezde, posebno njeni bivši emotivni parneri Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola.

Ona je na svom Instagram profilu komentarisala novonastalu situaciju između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, te je uporedila situaciju u kojoj je Matora sa onom u kojoj je njena ćerka Miljana Kulić.

U prvoj objavi je napisala:

– Cela kuća žali Matoru i sve će joj pomoći da sama da sedi tu i da sama prevaziđe a Miljana sama sedi i plače jer je svi napadaju i dete će da joj uzimaju, ološi, vrati se sve. Evo Miljanu osuđivala što je radila Zoli neke stvari, a Matora kaže, ubila bi je. Tada su isto krivili Miljanu za sve. More marš bre, kad je Miljani bilo najteže svi na nju, a ovoj sada svi uz nju, ološi – stoji u objavi.

A onda se osvrnula detaljnije na Matorinu izjavu:

– Ko nije znao da Matoru koristi Anita, da je Miljanu koristio Zola i sada skraćeni da bi i on ušao tu. Dobar im je kum, on ovako dobre stvari radi i lepo posavetuje ljude. Pišem malim slovima imena ološa – napisala je Marija.

– Udala se Matora posle tri meseca veze za devojku koja je pokazala sve da radi zarad rijalitija i sada je svi žale kako da ne – nastavila je Kulićeva.

– Zašto tako nisu napadali Zolu, dok je bio suglja i koristio Miljanu, nego pričali ma šišaj ovcu, prvi Đedović, pa redom. Skotovi jedni – stoji u natpisu.

Marija je u sledećem postu podržala Anitu Stanojlović tako što je ukazala na dvostruke aršine:

– Isto kao Zola Miljanu, pa su njega svi tapšali po ramenu pričajući tako i treba, a po Aniti i drvlje i kamenje. To su dvostruki aršini ukućana i ostalih većih, hahah. Zato Miljana i neće da komentariše. Matoru žale a Miljanu kude – napisala je Marija.

– Sve su to već radili Miljani i Zola i skraćeni i ulazili preko nje za sve veće honorare, a produkcija podržavala i mene krivila, a dobro znali da je koristi tada onaj balvan, a sada skraćeni da bi ušao kako kaže za ogromne pare. Njih niko nije osudo kada se radi o Miljani – napisala je Marija

Previous articleZOLA JOJ KONAČNO PRIZNAO ŠTA OSEĆA: Ostala šokirana saznanjem – Nije mogla da se smiri… (VIDEO)
Next articleKAČAVENDA RAZOTKRILA TAJNE PLANOVE: Usledio prekid zbog informacija iz spoljnog sveta… (VIDEO)