Home Zanimljivosti “MORA DA RADI ONO ŠTO NEKO NAREDI – NAMUČENA DUŠA”: Brutalan sud...

“MORA DA RADI ONO ŠTO NEKO NAREDI – NAMUČENA DUŠA”: Brutalan sud Marije Kulić – “Jednostavno drži pažnju…” (VIDEO)

5849
0
Marija Kulic, Milan Milosevic,
Marija Kulic, Milan Milosevic,

Ekskluzivno…

Ekipa novinara našla se sa bivšom rijaliti učesnicom i majkom Miljane Kulić, Marijom Kulić, u jednom lokalu u Nišu. Tom prilikom Kulićka je iskreno komentarisala učešće svoje ćerke Miljane u “Eliti”, a kao i uvek bez dlake na jeziku priznala je šta podržava, a šta joj osporava.

Takođe, Marija je prokomentarisala mnoge akturlne teme, a neke od njih su povratak Milana Miloševića na televiziju “Pink” i odlazak voditeljke Dušice Jakovljević iz ružičastog jata.

U medijima je odjeknula vest da se Milan Milošević vraća na “Pink” i da će povono voditi “Pretes sa Milanom”, da li ste se čuli sa njim?

– Ja sam sa Milanom uvek u kontaktu, drago mi je što se vraća. Mi kada smo bili u sukobu zbog one moje izjave, ja sam pisala Velikog šefici da mnogo nedostaje, meni su njegove emisije bile prezanimljive. Oduševljavala sam se njegovim forama, on kada nešto kaže ja se uvek nasmejem, jednostavno drži pažnju ljudima do pola šest ujutru – ispričala je Kulićka pa dodala:

– Milana mnogo volim, on ima dobru dušu i jednostavno kroz ovo vreme sam se upoznala sa delom njegovog života, jeste namučena duša i žao mi je krož šta je sve prošao i želim mu od srca sve najbolje i da se bavi čime on želi, a to je voditeljski posao . Znam da se i on loše osećao dok nije bio u rijalitiju, nije on patio za tim, ali jednostavno kao da mu je otišao jedan deo tela. Znala sam da će se on vratiti na “Pink” televiziju samo je bilo pitanje vremena kada – rekla je Marija i dodala da su njih dvoje zakopali ratne sekire.

Koliko vas je iznenadila vest da je Dušica Jakovljević dala otkaz na “Pinku”?

– Ta vest me je iznenadila, ali nisam razočarana. Ja sam i sa njom imala sukob, mada nije ona bila kriva. Ona mora kao voditelj televizije da radi ono što joj neko naloži. Postojali su natpisi o meni u prošloj sezoni. Ona je izjavljivala pre početka emisije da svi uđu na Pink.rs portal da je ižašla vest da sam u vezi sa Bebicom – otkrila je Marija.

Da li ste joj Vi to zamerili?

– Naravno da jesam. Ja da sam voditeljka i da meni neki čelnik, producent, bilo ko kaže tako nešto, ako ja to ne mislim neću reći ni za kakve pare. Upravo zbog toga mene ljudi vole. Ne znam da uvijam, kamufliram, da kažem u drugačijem obliku. Uvek sam direktna, tako da mnogima smeta moje mišljenje. Dušicu lično ne poznajem, znam je samo iz emisija ali da imam neke Bog zna kakve povale… nemam. Ženu lično ne poznajem, ne mogu da pričam ništa o ženi koju lično ne poznajem – zaključila je Kulićka.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Previous articleJANJUŠ IZJAVIO LJUBAV ANELI: Kočnice popustile – Za to vreme Maja radi nezamislivo…
Next articleNOVI HAOS U ZADRUZI: Miljana i Zola ponovo digli sve na noge – Ni kiša ih nije moga zaustaviti… (VIDEO)