Home Zanimljivosti MIONINA MAJKA BESNI ZBOG ĆERKINE ROMANSE S OŽENJENIM: Spomenula njegovu suprugu…

MIONINA MAJKA BESNI ZBOG ĆERKINE ROMANSE S OŽENJENIM: Spomenula njegovu suprugu…

236
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Spomenula njegovu suprugu…

Velika prašina se digla u javnosti kada su Miona i Ša pokazali da postaju sve prisniji. Mnogi su se oglašavali povodom njihove situacije, a sada je reagovala i Mionina majka i otkrila da joj se njihov odnos nikako ne dopada.

Reper i učesnik “Elite”, Nenad Aleksić Ša sve je prisniji sa cimerkom Mionom Jovanović što se njenoj majci nikako ne dopada.

Najpre se oglasio njen, sada već bivši dečko, i rekao kako je nastavio dalje, te daje našao novu devojku, a sada je zbog njene veze reagovala i njena majka, Danijela Jovanović.

– Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem – priča Danijela, koja je prokomentarisala da li će njena ćerka ući sa reperom u vezu.

– Ne mogu da tu ništa prognoziram, ništa da pričam – rekla je, pa otkrila da li bi se radovala njihovoj romansi.

– Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama… Mislim, to je, po meni, katastrofa – kazala je Mionina majka, koja je na kraju razgovora poručila:

– Ne želim više da se oglašavam po novinama ni zbog čega. Čula sam se sa Stanislavom danas, dečko je to odlučio na osnovu svega što je doživeo i preživeo. Borio se za to, ali šta vredi – rekla je.

Podsetimo, reper je i dalje zvanično u braku sa Influenserkom Vanjom Ignjatović, ali je ona podnela papire za razvod i sudeći po njenim reakcijama, nema nameru da se miri. A sada i on očito želi razvod. Naime, Ša se prepustio Mioni i flertu sa njom.