Home Zanimljivosti “OVO JE BILA OPOMENA – PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBEDNOST”: Taki otkrio...

“OVO JE BILA OPOMENA – PLAŠIM SE ZA SVOJU BEZBEDNOST”: Taki otkrio nove informacije slučaja – Evo šta se desilo u policiji…

606
0
Taki,
Taki,

Evo šta se desilo u policiji…

Majinog oca zatekao jeziv prizor ispred zgrade. Službe hitno reagovale i ugasile požar.

Iznenada je kao bomba odjeknula vest da je Radomiru Marinkoviću Takiju zapaljen automobil ispred stana u kom živi.

Policija i vatrogasci su dmah izašli na lice mesta kako bi obavili uviđaj i ugasili požar. Automobil je potpuno havarisan i šteta je totalna.

Ekipa domaćih novinara je odmah kontaktirala Takija nakon što je napustio policijsku stanicu, a on im je otkrio nove informacije ovog slučaja. On je priznao da je zabrinut za svoju bezbednost i da je ovo bila opomena.

– Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet, šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija – rekao je Taki.

Onda su ga novinari upitali šta se dešavalo u policijskoj stanici:

– Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno – rekao je Majin otac.

Novinari su ga upitali da li se zamerio nekim žestokim momcima:

– Ne! Vi znate da ja vodim računa šta pričam i da nikoga ne vređam u novinama. Ipak su to nečija deca i ne dajem kontraverzne izjave. Ne volim da vređam tuđu decu, ali moram da komentarišem kada me novinari pozovu. U policijskoj stanici su me posavetovali da dajem što manje izjava – rekao je Taki.

Zatim je otkrio kakvi su mu dalji planovi u vezi sa procesom:

– Policija dalje vodi proces, biću obavešten ako se šta desi. Ne smem dalje da dajem izjave što se tiče istrage – kaže on.

Najbitnije je da u ovom haosu niko nije povređen, a Taki je sad otkrio kolika mu je materijalna šteta pričinjena:

– Automobil sam platio osam hiljada evra i unutra imam par pari naočara, parfema i odela u vrednosti od oko četiri hiljade evra. Otprilike oko 12-13 hiljada evra je šteta – rekao je Taki ekskluzivno za domaće medije.