Home Zanimljivosti MIONA DOBILA DEBELU KAZNU: Veliki šef hitno reagovao – Prekršila glavno pravilo...

MIONA DOBILA DEBELU KAZNU: Veliki šef hitno reagovao – Prekršila glavno pravilo rijalitija…

964
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Prekršila glavno pravilo rijalitija…

Miona Jovanović, trenutna učesnica “Elite”, za vreme “Zadruge 1″ slagala je cimera Brendona da ima korona virus zbog čega se Veliki šef odlučio da je odmah kazni budžetom.

Takmičarka najgledanijeg rijalitija Miona Jovanović proslavila se takmičenjem u prvoj sezoni ,,Zadruge”, kada su je svi upoznali kao smernu i finu devojku, koja je preko noći postala glavna zavodnica mnogih velikih rijaliti igrača.

Ona je tada bila u jeku skandala, a razlog tome bila je laž koju je proširila po kući.

Tada je imala veliki peh, zbog čega je morala da debelo plati, što je sve šokiralo.

Naime, tokom boravka u Zadruzi, Miona je izmislila da tadašnji cimer Branislav Radonić Brendon ima koronavirus, nakon čega je Veliki šef hitno reagovao i žestoko je udario po džepu.

Svi zadrugari su osudili ovakvo skandalozno ponašanje Mione, a Veliki šef ih ju je kaznio dvonedeljnim honorarom.

Brendon je tada poverovao Mioni i počeo da pakuje svoje stvari, kako bi napustio rijaliti, a tada su Luna Đogani i Marko Miljković provalili njenu opasnu igru i tražili od nje da prizna da je sve izmislila.

Miona ove sezone u ,,Eliti” vedri i oblači kao jedna od glavnih tema, budući da je uspela da zavede Nenada Aleksića Šaa, koji je prevario svoju venčanu suprugu Vanju Ignjatović sa njom. Njih dvoje pred svima više ni ne kriju emociju, već vrlo otvoreno razmenjuju nježnosti.