Home Zanimljivosti MAJA SLOMILA JANJUŠA U PROGRAMU UŽIVO: Javno ponižen pred milionima – Uništila...

MAJA SLOMILA JANJUŠA U PROGRAMU UŽIVO: Javno ponižen pred milionima – Uništila ga… (VIDEO)

1099
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Uništila ga…

Maja je izabrala Janjuša za osobu koja se pravi pametna, a nije i pred svima otkrila kakav je Janjušević.

U “Eliti” je bilo glasanje za osobu koja se najviše pravi pametna, a zapravo nije. Zato je Marko Đedović reč dao Maji Marinković.

Ona je bila potpuno jasna i dala je svoj sud i mišljenje o Janjušu i odlučila da razotkrije njegovu ličnost.

– Janjuš je neko ko ima 38 godina, s obzirom da je šestu godinu u rijalitiju, treba da bude primer svom detetu koje ide u školu, dozvoli da misli da je pametan, a ustvari je jako glup, jer dozvoljava sebi da bude sa osobom koja za majku njegovog deteta kaže da je ku**a. Ako vi ovo smatrate pametnim, ja biram da budem glupa – započela je Maja.

– Ja imam 27 godina, raznorazna sr**a sam pravila, ali kada vidim kako se ljudi ne menjaju…Biram da budem glupa nasuprot ovom nemoralnom slučaju. Drugo mesto Ša, zato što iznova i iznova pravi iste greške, u odnosu sa Tarom, Vanjom. U “Zadruzi 3” Miona je bila neko ko me je nagrdio, delile smo sve i onda si ustala i nagrdila me kada si rekla da sam ljubavnica i da ne želiš da budeš saučesnik u mojim nedelima i onda dođeš i uradiš isto – nastavila je ona.

– Mislim da je on veliko ime i prezime da bi sebi dozvoljavao neke stvari. Treće mesto, ni levo ni desno nego pravo u meso, neka budu to ta tri mesta – rekla je Maja.

– Ako može moja drugarica Tića da pošalje haljinu za moju – rekao je Janjuš.

– Poslaće Ena – dobacila je Maja.

– Jao, kakva bol – smejao se Janjuš.

– Što vas boli istina?! Brukaš svoju ćerku ovde, Aneli je rekla za tvoju ženu da je ku**a. Nisi ti Filip Car da budem ljubomorna, moje du*e vredi više nego vi svi zajedno – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: