Home Zanimljivosti PROGOVORILA O TRUDNOĆI – POTVRDILA: Aneli Ahmić se plaši šta će joj...

PROGOVORILA O TRUDNOĆI – POTVRDILA: Aneli Ahmić se plaši šta će joj reći njeni… (VIDEO)

470
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić se plaši šta će joj reći njeni…

Aneli je podelila sa javnošću da njen menstrualni ciklus kasni.

To je odmah stvorilo sumnju da se nalazi u blagoslovenom stanju.

Tokom emisije “Pitanja novinara”, predstavnik Pinka Darko Tanasijević razgovarao je sa Aneli Ahmić:

– Ciklus mi nije redovan – rekla je Aneli i time otvorila mnoga pitanja.

– Otkako smo Janjuš i ja vezu ozvaničili svaku noć spavamo zajedno i ispod pokrivača zajedno i sve to me brine jer sam dala reč kući da neću imati odnose, vezu i da se neću zaljubiti. Opet ja kući imam i bebu malu. Zanima me šta oni misle, da li imaju loše mišljenje o meni. Imam i brata starijeg koji je uvek bio autoritet, da ga ne obrukam. Jako je bio strog, pa ne znam vazda su dolazili ljudi i prijatelji njegovi kad bi me negde videli u nekom pogrešnom društvu pa bi ga to pogodilo i naravno da se brinem šta on mama i sestra misle – rekla je Aneli.

– Janjuš je rekao da je voleo bivšu suprugu i da si ti druga osoba koju voli. Da li si svesna težine tih reči? – pitao je Darko

– I te kako sam svesna i i te kako mi govori to. On meni kaže kako ja to, a imala sam dugih devet veza. Volim ga, jako ga volim. Zaboravila sam na svoje bivše ljubavi. On me pita da li sam nekoga volela više od njega, a ja sam ih sve zaboravila zajedno sa suprugom bivšim. Trenutno njega volim i ne mogu uporediti sa nikim – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: