Home Zanimljivosti ULAZI U ZADRUGU: Poziv koji se ne odbija – Dobila sam fantastičnu...

ULAZI U ZADRUGU: Poziv koji se ne odbija – Dobila sam fantastičnu ponudu…

3542
0
Andelo Rankovic, Sanja Stankovic,
Andelo Rankovic, Sanja Stankovic,

Dobila sam fantastičnu ponudu…

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” otkrila šok informaciju, dobila je poziv za ulazak u “Elitu”!

Bivša zadrugarka i voditelja sa Pinkove televizije, Sanja Stanković, oglasila se za domaće medije i progovorila o gorućoj temi iz rijalitija “Elita”.

Naime, kako je njen bivši dečko Anđelo Ranković ušao nedavno na imanje u Šimanovcima i odmah se bacio na muvanje Anite Stanojlović, njenu bivšu devojku Jovanu Tomić Matoru podsetilo je to na situaciju kad je Anđelo isto uradio sa Sanjom, zbog čega voditeljku poslednjih dana skoro svaki dan pominju.

– Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u “Elitu”, ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam – rekla je Sanja.

Stankovićeva ima više ciljeve od ponovonog ulaska u rijaliti, kako kaže:

– Imam skoro 30 godina, razmišljam o porodici, a ne o tome da idem od jedne do druge sezone rijalitija. Postoje i prave ljubavi koje su počele u rijalitiju i završile se brakom, ali sebe vidim negde drugde – bila je iskrena.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa bivšim dečkom, Anđelom, Sanja je bila kratka i jasna:

– Dobri smo. Ne družimo se, ali bila sam na otvaranju njegovog kafića. On je drug dečka moje najbolje drugarice. Znaju svi šta smo imali, ali sada je bitno da smo OK. Nema zle krvi među nama – kazala je.