Home Zanimljivosti “TO JE OLOŠ – TO NIJE MAJKA”: Otac Anitinog deteta besan –...

“TO JE OLOŠ – TO NIJE MAJKA”: Otac Anitinog deteta besan – Tražiće starateljstvo…

2279
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Tražiće starateljstvo…

Kontroverzna učesnica “Elite” nema probleme samo sa sadašnjom suprugom, već će imati i sa ocem njenog sina Alekseja.

Takmičarka “Elite” Anita Stanojlović ne prestaje da pravi skandale, a samo jedan u nizu je i odnos sa Bojanom Armušom, ocem njenog deteta.

Stanojlovićeva je u rijalitiju govorila sve najgore o njemu, a poslednjih nekoliko dana vodi se priča o tome da će joj on oduzeti starateljstvo nad sinom Aleksejem. Bojan se oglasio, te istakao da ona uopšte ne vodi, i nije vodila računa o njihovom sinu.

– Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne vode računa. Došao sam prvi put u Nemačku da radim na mesec dana, jer ja izdržavam dete i moji roditelji. One ništa ne pomažu, nemamo njihovu podršku, mada sam ja i rekao kad smo bili u socijalnom da mi njihova finansijska pomoć nije potrebna, ja želim da dete ima majku da sutra kakva god da je, bar prema njemu bude dobra, ali izgleda da ne može, tako da je bolje da nema majku – započeo je Bojan svoju ispovest, te otkrio da se Aleksej sada nalazi kod njegovih roditelja.

– Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla – tvrdi Armuš.

– Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo – rekao je Bojan.

Na pitanje o Matorinom i Anitinom odnosu, bio je izričit.

– To me ne zanima, ni ne razmišljam o tome, niti me ona više interesuje. Kada je izašla iz “Zadruge” zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala, namerno je to uradila, dve godine ga nije videla i uzela ga na deset dana, to je ološ, to nije majka – prokomentarisao je otac Anitinog deteta za Telegraf.