Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA SVISNUO OD LJUBOMORE: “Duks na kom je njegovo ime...

NENAD ALEKSIĆ ŠA SVISNUO OD LJUBOMORE: “Duks na kom je njegovo ime leti u kantu…” (VIDEO)

233
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

“Duks na kom je njegovo ime leti u kantu…”

Reper neće više da toleriše da njegova devojka stalno spominje bivšeg.

Jedna od glavnih tema u Beloj kući je odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Njih dvoje se često svađaju i priređuju jedno drugome ljubomorne scene.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno reperu, a odnosilo se na njegovo ljubomorisanje Mioni zbog njenog bivšeg dečka. Ne može da podnese što ona i dalje čuva njegove poklone, a poseban “trn u oku” mu je duks na kom piše njegovo ime.

– Čemu ljubomora zbog Mioninog bivšeg dečka, a ona ga je ostavila zbog tebe i pokazala koga voli – glasilo je pitanje.

– Mene boli ku**c za tog lika, kao i za moju bivšu ženu. Imamo dogovor da van crnog stola i pitanja ne spominjemo bivše. Prvo za trenerku i rekla mi je sama, došla mi je i rekla: “On mi je kupio ovo”. Druga stvar, rekla je: “Pošaljite mi medveda kog sam dobila za Dan zaljubljenih”. Ide pesma na radiju, ona kaže da je ta pesma podseća na njega. Ona meni izjavljuje: “Kao brata da te pitam, da li sam se možda ogrešila o tog dečka”. Ona meni pokazuje delima da joj je stalo do mene. Ne može pet puta da joj izleti. Ako si odlučila da se predaš nekome, to nije ljubomora, samo raskrsti. Ona mi garantuje da je čista, delima mi pokazuje, reči me ubijaju – rekao je Ša.

– Bile su tri, četiri situacije, za pesmu sam mu odmah rekla da je šala. Druga stvar, za tu pidžamicu je bilo pre nego što smo bili u vezi, a za medveda sam rekla da mi nešto pošalju, on me je pitao: “Odakle je taj medved?” i onda sam mu objasnila. Narukvice i to što je rekao da sve baci, ja takva nisam generalno – rekla je Miona.

– Ja sam rekao da što se tiče garderobe, patika, ne, imam to i ja. To nikada ne bih zamerio u životu, zameram jedan duks na kom je njegovo ime koji treba da se baci u kantu ili da se da nekome ko nema – dodao je Ša.

– Ja sam isto danas rekao njoj: “Koji ga ku**c pominješ”, a njoj kada je stiglo hipotetičko pitanje, kao da je dobila sedmicu na nagradnoj igri – rekao je Đedović.

– Ili bi je**o medveda, namerno – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: