Home Zanimljivosti NEOČEKIVANA ODLUKA: Filip Car progovorio o ulasku u Zadrugu – Evo da...

NEOČEKIVANA ODLUKA: Filip Car progovorio o ulasku u Zadrugu – Evo da li ćemo njega i Aleksandru gledati uskoro u rijalitiju…

240
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Evo da li ćemo njega i Aleksandru gledati uskoro u rijalitiju…

Aleksanra Nikolić i Filip Car uživaju u Crikvenici gde planiraju da dočekaju svoju devojčicu kada dođe na ovaj svet.

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova definitivno je obeležio sezone emitovanja rijalitija “Zadruga” i dan danas ne prestaje da okupira pažnju javnosti.

Aleksandra i Filip se redovno oglašavaju putem društvenih mreža i svoje fanove obaveštavaju o dešavanjima u njihovom životu, što su uradili i sada, i time dirnuli mnoga srca.

Ono što je zanimalo javnost, svakako je ulazak Cara i Aleksandre u rijaliti “Zadruga 7 Elita”.

U javnosti se spekulisalo da će dobiti poseban apartman, kao i sve uslove samo kako bi se priključili Eliti.

Međutim, kada su upitani da li možemo da ih očekujemo unutar Bele kuće, Car je hteo da napusti emisiju i u jednom trenutku je rekao: “Ajde, ćao” i krenuo da ustaje sa stolice.

– Mnogo ljudi smatra da smo Filip i ja hteli marketinški da iskoristimo moju trudnoću, međutim ja ovako trudna ne bih mogla da budem u “Eliti”, nema šanse. Pobedila sam prošle sezone, svoje sam odradila i pečat stavila – poručuje Aleks, a Filip se nadovezuje.

– Ne gledamo toliko rijaliti. Ali sam se zasitio svega toga. Prostor mi je postao tesan. Za sada ne bismo ulazili – rekao je Car.