Home Zanimljivosti RAZOTKRIVEN ANĐELOV PLAN: Evo šta je spreman da uradi zbog Maje Marinković...

RAZOTKRIVEN ANĐELOV PLAN: Evo šta je spreman da uradi zbog Maje Marinković – Anita će poludeti… (VIDEO)

365
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Anita će poludeti…

Anita Stanojlović pobesnela je na Uroša nakon što je počeo da je provocira o odnosu sa Majom Marinković.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Anita Stanojlović je prekinula program, kako bi otišla do Uroša Stanića i obračunala se sa njim.

Naime, pokrenula se tema odnosa Anđela Rankovića i Maje Marinković, a Uroš je zaključio da se oni uveliko muvaju i da će Ranković samo iskoristiti Anitu i šutnuti je.

Stanojlovićeva je svim silama želela da odbrani ljubav sa Anđelom, iako je on, za to vreme, komunicirao sa Majom i tvrdio da mu niko ne može zabraniti komunikaciju sa njom, čak ni kada bi bio u vezi sa Anitom:

– Zašto me provociraš? – vikala je Anita.

– Ne provociram te, kažem ti, zato što sam provalio njegovu taktiku, hoće da te iskoristi i šutne – objasnio je Uroš.

– Da li me je šutnuo? – pitala je Anita.

– Ne, ali vidiš da flertuje sa Majom, valjda ti je to jasno. Vidi kako se sada smeju, nabacuje joj se – nastavljao je Stanić.

– Neka se smeju, on je sa mnom 24 sata, oni se samo druže – besnela je Anita.

Podsetimo, Anita je još dok je bila sa Jovanom Tomić Matorom pokazivala ljubomoru, a kako će reagovati nakon saznanja da Anđelo ne želi da prekine prijateljstvo sa Marinkovićevom, ostaje nam da ispratimo.

Nakon što su Anita i Anđelo otišli u izolaciju, Anđelo je jasno postavio granicu i poručio Stanojlovićevoj da se samo mogu družiti:

– Trebalo bi da se družimo još par dana, ne mogu da uđem sa nekim u vezu za 5 dana, mene to ograničava, onda nisam svoj, želim sve dobro da proverim… Najlakše je smuvati se. Ušao pre 5 dana, odmha treba da pravimo svadbu, ne razumem – poručio joj je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na videu KLIKOM NA OVAJ LINK!