Home Zanimljivosti “UPROPASTIO SAM ČISTU LJUBAV”: Filip Car se obratio Aleksandri emotivnim rečima…

“UPROPASTIO SAM ČISTU LJUBAV”: Filip Car se obratio Aleksandri emotivnim rečima…

705
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Filip Car se obratio Aleksandri emotivnim rečima…

Svi se nadaju ponovnom pomirenju omiljenog para rijalitija “Zadruga 6”.

Aleksandra i Car nikako da uđu u mirnu luku. Turbulencije kroz koje ovaj, sad već bivši par prolazi, jako su česte. Povodom toga, Nikolićeva je presekla i vratila se u rodni Beograd.

Međutim, ono što je izuzetno iznenadilo obožavaoce ovog rijaliti dvojca jeste Filipova reakcija na nagli prekid sa trudnom verenicom.

U emotivnom video zapisu, Filip Car je preuzeo odgovornost za propuste u njihovoj vezi, ističući da je svestan svojih grešaka i da želi da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

Izrazio je duboko kajanje zbog svojih postupaka i priznao da je uništio njihovu mirnu i ispravnu ljubav.

Ovaj otvoreni i iskreni pristup privukao je pažnju javnosti i izazvao različite reakcije među njihovim pratiocima, mahom pozitivne, jer je Filip priznao svoje greške.

– Ljudi da znate, krivac sam svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu, ispravnu sa njene strane naročito. Nešto što je bilo mirno i krasno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim devojkama. U svemu tome preuzimam, to da samo želim da mi se dozvoli, da mi se ne napravi ono…trebaće vremena malo, da nju ta ljutnja i bes prođe. Želim kada dete bude rođeno, da budem tu, nisam bilo ko. Tako da, eto, dragi ljudi, to je to – govorio je Car putem uživo prenosa na TikToku.

Podsetimo, njihov ponovni prekid bazirao se na spekulacijama, sve dok Aleksandra nije Cara obrisala i blokirala na društvenim mrežama, te izbacila sliku sa Kalemegdana, tačnije ispred crkve na Kalemegdanu.

Time je potvrdila da je spakovala kofere i otišla iz Crikvenice.