Home Zanimljivosti POZNATA SUDBINA MILJANE KULIĆ: Otkrivena malverzacija – Sprema joj se diskvalifikacija…

POZNATA SUDBINA MILJANE KULIĆ: Otkrivena malverzacija – Sprema joj se diskvalifikacija…

1036
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Sprema joj se diskvalifikacija…

O njenoj rijaliti sudbini se uvek spekuliše.

Lepi Mića je izazvao pravu buru svojim tvrdnjama da je Miljana Kulić koristila mobilni telefon u samom rijaliti programu.

Ovo otkriće je izazvalo burne reakcije, a jedna od njih dolazi od Marije Kulić, koja je odlučila da javno ospori Mićine tvrdnje.

Marija Kulić se oglasila putem društvene mreže Instagram i odlučno demantovala Mićine tvrdnje.

Ona je istakla da tvrdnje o telefoniranju u apartmanu u kojem su boravili nisu tačne, već da se to dogodilo u drugom apartmanu.

Ovim demantom otvoreno je pitanje istinitosti Mićinih reči i postavlja se pitanje da li je ovo samo još jedna u nizu provokacija unutar rijaliti sveta, dok su neki pretpostavili da Mića želi da diskvalifikuje Kulićevu.

– Ovaj debil što prenosi strim priča da su imali telefon u apartmanu. Ne u apartmanu u kom sam ja bila, nego u apartmanu u kom svi borave pre ulaska. Mića jeste bio tamo u apartmanu pre ulaska u tu sezonu sa Miljanom, kada je ona telefonom pričala sa Zolom – napisala je ona i objasnila šta se zapravo desilo.

Podsetimo, nedavno su Miljana Kulić i njen partner Zola pobegli iz rijalitija “Elita”, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Nakon njihovog bekstva, Miljana se vratila na imanje, dok je Zola diskvalifikovan. Ovo bekstvo je izazvalo brojne reakcije i spekulacije, a novo otkriće o navodnom korišćenju mobilnog telefona samo dodatno komplikuje situaciju.