Home Zanimljivosti ZAGRLILI SE I PLAČU – JEDNO DRUGOM BRIŠU SUZE: Maja i Janjuš...

ZAGRLILI SE I PLAČU – JEDNO DRUGOM BRIŠU SUZE: Maja i Janjuš ujedinjeni – Najemotivnije do sada…

514
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Najemotivnije do sada…

Srce se slama!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se pomirili, pa isplanirali prvu zajedničku kafu. Razgovarali su, razmenjivali nežnost i obnovili svoju romansu.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su kao što smo napisali, imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Njih dvoje su u jednom trenutku počeli da plaču u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihajla Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo.

Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama.

Oni su se dogovorili da popiju prvu jutarnju kafu zajedno, a Janjuš se gotovo preporodio, kada je ustao i shvatio da se ponovo zbližio sa Majom, sa kojom je do pre samo nekoliko dana bio na ratnoj nozi.

On je ćaskao sa Pablom Milevskim, a gotovo nisu do daha došli od smeha, što je mnoge navelo na razmišljanje da je Janjuša oraspoložila upravo Marinkovićeva i činjenica da su ponovo u ljubavi, kao nekada.

Nije isključeno da će ubrzo ozvaničiti vezu, a čak i Aneli Ahmić je priznala da je primetila koliko zaljubljeno se Maja i Janjuš gledaju i dan danas.

– Znam ja da ti mene voliš – poručio je Janjuš Maji sinoć u krevetu.

– Pa, voliš i ti mene – rekla je ona.

Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,