Home Zanimljivosti MAJIN TATA IZNEO ISTINU O ZAPALJENOM AUTU: Strahuje šta će da uradi...

MAJIN TATA IZNEO ISTINU O ZAPALJENOM AUTU: Strahuje šta će da uradi Aneli Ahmić…

787
0
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic,
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic,

Strahuje šta će da uradi Aneli Ahmić…

Taki Marinković izneo je svoje mišljenje o Aneli Ahmić, pa se osvrnuo na odnos njegove ćerke sa učesnicom rijalitija.

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, kaže da strahuje da će mu Aneli Ahmić iz Elite dići automobil u vazduh.

On to smatra s obzirom na to da nije u dobrim odnosima sa njegovom naslednicom.

On tvrdi da je čuo da Ahmićka u spoljnom svetu zna na ovaj način da se sveti, pa je po svemu sudeći sada u pripravnosti.

– Aneli je muža zaboravila posle pet minuta, o njoj ne treba niko ništa da priča u pozitivnom smislu i da je pere. Znam mnogo toga o njoj, pokušava da kopira moju Maju, ali ne može da uspe u tome. Mora još mnogo u rijalitiju da prođe – počeo je Taki.

Zatim je nastavio dalje:

– Progovoriću o svemu što znam o Aneli, ali čekam Majin znak, pa ću da je uništim. Ona je pikirala Janjuša jer je znala da je ženskaroš, sređivala se i tako ga je osvojila. Moja sadašnja drugarica, koja se družila sa Aneli mi je sve ispričala. Nije ona naivna, sklona je i paljenju automobila, pa se plašim da i meni ne zapali! Maja sa Stanijom nije imala problema, one se druže, ali Aneli je skroz van tog koša – rekao je Taki.

– Aneli nije pokušavala da se pomiri sa dečkom napolju, nego je gledala kako da napravi rijaliti priču i da nastavi dalje. Janjuš je tu kolateralna šteta i žao mi je što je u ovoj situaciji. Super je što se drži podalje, ali ona gleda kako na svaki način da ga smota. Nije mi jasno da je neko spreman da ostavi dete napolju zarad rijaliti priče, ali vam je jasno na šta su sve ljudi spremni zarad novca – zaključio je on.