Home Zanimljivosti TRAGIČNA ISPOVEST MAJKE ANE ĆURČIĆ: “Aca je tražio da sahrani bebu” –...

TRAGIČNA ISPOVEST MAJKE ANE ĆURČIĆ: “Aca je tražio da sahrani bebu” – Po prvi put o gubitku deteta…

232
0
Foto,
Foto,

Po prvi put o gubitku deteta…

Majka Ane Ćurčić je progovorila o njenom gubitku deteta, kao i o ocu koji nije bio uz njih.

Ana Ćurčić je zajedno sa svojom majkom Milom Ćurčić bila gost u emisiji “Pretres” na Hajp televiziji.

Njena majka otkrila je koliko je boli pretrpela, kao i kako se nosila sa Aninim gubitkom bebe.

– Ana se mnogo namučila, ja sam je sama odgajila i nju i njenu sestru. Ja sam radila, a ona i sestra su išle u vrtić od šest meseci. Otac je radio u inostranstvu – započela je Mila.

– Moje detinjstvo je bilo još tužnije od Aninog. Moja majka me je napustila kada sam imala šest godina. Baka mi je zamenjivala majku – priznala je Mila.

– Meni majka nikada nije falila, ja znam da mi je tu i da je imam – rekla je Ana.

– Ja sam mami prećutkivala i štedela je nekih stvari ali na kraju je nikad nisam poštedela. Moj život i stvari koje su mi se događale, mnogo sam joj boli nanela – rekla je Ana.

– Nisu me prošle boli, pogotovo jer je ostala bez krova nad glavom. Jako je teško biti Anina majka, jer sam ja proživljavala njene nesrećne ljubavi. Moji saveti nisu dopirali do njenog mozga, to je možda i neka sudbina. Borile smo se i ona i ja – priznala je Anina majka.

– Bila sam sama, suprug je dolazio par puta ali se svodilo na to da je uvek bio van kuće. Nisam mogla da se oslonim na njega takvog. Primila sam ga u kuću posle 17 godina, ali nije mogao da se prilagodi nama. On se više puta pojavljivao i ostavljao poruku na stolu. Ja sam mislila kad god dođe da će se promeniti i ostati. Želela sam da živimo kao porodica i čekala ga 17 godina – priznala je Mila.

– Ja sam mami rekla kako moj život liči na njen, obe smo imale nesrećnu priču ali sam rekla da mislim da ću biti pametna, pa neću ostati sama. Moja sestra i ja smo joj uvek bile prioritet – rekla je Ana.

Kroz suze i sa knedlom u grlu progovorila je i o Aninom gubitku bebe:

– Kao da je juče bilo, znam da kada je otišla, odleteli su u bolnicu. Samo znam da sam obukla beli mantil i da smo videli bebu koju smo dotakli. Nismo ni znali šta se događa, tek kada nisu Ani donosili bebu čuli smo tužnu situaciju u koju i danas ne verujemo, a to je da je beba preminula – rekla je Anina majka kroz suze.

– Aca je tražio da sahrani bebu, ali bolnica to nije dozvolila. Bol nije prošla, Ana i ja stalno pričamo o tome – zaključila je Mila.