Home Zanimljivosti HAOS BEZ GRANICA: Nikad žešći odgovor na Asminove jezive optužbe – Sve...

HAOS BEZ GRANICA: Nikad žešći odgovor na Asminove jezive optužbe – Sve je Stanijino maslo…

297
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Sve je Stanijino maslo…

Nakon kraće pauze, gde se potpuno isključio i prestao da komentariše događaje u vezi njegove bivše partnerke, Asmin se vratio i nastavio da iznosi prljav veš čitave porodice Ahmić, a sada je stigao i odgovor.

Asmin Durdžić stigao je u žižu javnosti kao bivši partner Aneli Ahmić i dečko Stanije Dobrojević.

S obzirom da je nakon Anelinih optužbi o preljubi i nesavesnog roditeljstva jedva izgladio odnos sa devojkom, mirovao je nekoliko meseci i nije iznosuo previše optužbi na račun bivše supruge.

Međutim, Asmin je sada šokirao čitavu javnost, i naveo da je Aneli htela da prekine trudnoću, ali da ju je sestra odgovorila od toga.

Budući da su Anelina sestra i majka napale Staniju Dobrojević, Asmin je poludeo pa otkrio sve o čemu je do sada ćutao.

Asmin tvrdi da Aneli nije nikakva majka, kao i da je ušla u rijaliti dok joj ćerka živi u kući u kojoj nema grejanja i tople vode.

U nizu storija koje je objavio putem društvene mreže Instagram, Durdžić je izneo izuzetno teške i gnusne optužbe na račun majke svog deteta i njene sestre.

– Sme**rke sm**ljive! Šta vam je Stanija kriva? Ja sam ostavio vašu Slinušu, ja sam pobegao od vas, ne želim da šaljem pare pod tim uslovima. Rekao sam da ću pokrenuti postupak! Vi ste krive za to što Nora i ja nemamo kontakt, samo vi i niko drugi! Zašto ne pljujete Janjuša kad je rekao da će da prihvati Noru? Zašto ne pljujete njega kad nosa slike u džepu? Mater vam klo**rsku, da vam nije Stanije, ne bi nigde bile! Ako hoćete da vodite rat, evo tu sam ja! Ja sam vam kriv što sam vas šutnuo, sm**arke raspale! Gonite se, socijalni slučajevi, samo rađate decu, a niko ništa ne radi. Četiri meseca vas nisam dirao, ali vi, ga**re, ne prestajete – napisao je Asmin na Instagramu.

– Garantujem da Alibaba sedi pored Standže, ona kucka jer ovi zarezi, pravopis…baš i nije njegov fazon i ne možete da uništite Aneli nikada! Sve ste pokušali slikama, izmišljotinama, pričama iz prošlosti, na kraju sa detetom… Ona nikad jača! Sami ste pokrenuli priču o detetu, mislila Standža imaće podršku, zamislite te budale – odgovorila je stranica Aneli Janjuš na Asminove tvrdnje.