Home Zanimljivosti ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE IZ BUJANOVCA: Asmin rešio da uništi Aneli – Radila...

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE IZ BUJANOVCA: Asmin rešio da uništi Aneli – Radila za mizernu cifru…

5390
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Radila za mizernu cifru…

Više nego skandalozno!

Aneli Ahmić je pre par dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu ćerkicu Noru.

Međutim, Dobrojevićeva se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč. U celu priču se uključio Asmin, koji neko vreme nije bio aktivan na društvenim mrežama.

Ipak, sad se vratio i odlučio da ponovo udari na bivšu partnerku Aneli i iznese šokantne tvrdnje o njoj i njenom životu pre ulaska u rijaliti.

Kako tvrdi Stanija, Aneli je bila u vezi sa istim muškarcem sa kojim je bila i Aleksandra Nikolić. Stanija je sigurna da je Aneli radila u Bujanovcu.

– Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle – rekla je Stanija u emisiji “Pitam za druga”.

Nedavno se pokrenula priča da je Ahmićeva bila u Bujanovcu i da je tamo zarađivala novac, na isti način kao i ranije rijaliti takmičarke.

Asmin je odlučio da potvrdi te navode, pa je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio Aneline slike, koje su kako on piše uslikane u Bujanovcu.

On je uz to dodao poruku u njegovom stilu, koja je napravila pravu opštu pometnju na društvenim mrežama. Aneli na toj fotografiji nije bila sama, već sa njom pozira i njena sestra Sita Ahmić.

Instagram,
Instagram,