Home Zanimljivosti “IZMISLIO SI TO U SEKUNDI”: Žestoko opleo po Milanu Miloševiću – Drama...

“IZMISLIO SI TO U SEKUNDI”: Žestoko opleo po Milanu Miloševiću – Drama u najavi…

692
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Drama u najavi…

Kontroverzni Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića i nekadašnji voditelj radio emisije “Amnezija” pokrenuo je svoju emisiju na društvenoj mreži TikTok, koja nosi naziv “Kralj Elite”.

Osman je poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku, a poslednji na njegovoj listi “za provociranje” je niko drugi nego Milan Milošević.

Naime, Karić konstantno komentariše događaje koji se tiču “Elite”, nebitno da li su u pitanju akteri iz Bele kuće ili njihovi najbliži u spoljnom svetu.

Osman je aktivan na društvenim mrežama, te je sada optužio Milana da iznosi neistine.

– Bilo je jako emotivno, plakali su. Ljudi, oni se stvarno vole, nema ko da sumnja u njih – rekao je Milan na snimku koji je Osman podelio.

– Idi… Izmislio si, Milane… U sekundi – napisao je Karić.

Instagram,
Instagram,

Iako je duži vremenski period vodio “Radio Amneziju”, emisiju koja se emituje u okviru rijaliti šou programa “Elita”, Osman Karić je obelodanio da je dobio otkaz.

Osman više ne vodi gore pomenutu emisiju, a zamenili su ga zadrugari Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, koji je pauzirao tokom perioda provedenog van imanja u Šimanovcima zbog smrti brata Mihajla Janjuševića.

Poznato je da voditelji koji ulaze u “Elitu” ni na koji način ne smeju da deformišu istinu, kao i da iznose netačne činjenice iz spoljnog sveta. Kršenje tih pravila izuzetno je kažnjivo.