Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ POPUCALA PO SVIM ŠAVOVIMA: Javnost ostala šokirana – Nikad pre...

MILJANA KULIĆ POPUCALA PO SVIM ŠAVOVIMA: Javnost ostala šokirana – Nikad pre viđeno… (VIDEO)

781
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nikad pre viđeno…

Ovaj video snimak izazvao je brojne reakcije.

Kontroverzna učesnica “Elite”, Miljana Kulić iz dana u dan sve više intrigira domaću javnost, pa je tako sada na društvenoj mreži Instagram postao viralan snimak koji je sve iznenadio.

Naime, na njemu se vidi Miljana skockana i sređena, ali vidno uznemirena i tužna.

Miljana je sve vreme plakala, dok je u naletima samopovređivala sebe tako što je rukama udarala sebi šamare i hvatala se za glavu od bola.

Verovatno je u pitanju samo još jedna njena epizoda, budući da je u poslednje vreme saznala dosta informacija o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

– “Zalosno”, “Tužno”, “Njoj treba pomoć”, “Dođe mi žao ovog uništenog života” – bili su samo neki od komentara ispod objave.

Nedavno je pričala kroz šta je prolazila u vezi sa Zolom:

– Ne mogu ja ništa loše da pričam za njega, prema meni je uvek bio korektan, dobar je prijatelj ali izgleda da za tebe nije. Pokušavam da shvatim ko je upravu a ko nije, mada teško je znati istinu. S obzirom na to da ti pričaš ovde činjenice znači da tu nešto ne štima u vašem odnosu. Dok god imaš nekog ko računa na tebe moraš da se uozbiljiš, dete mora da se izvede na pravi put. Nađi nekog pa rodi još jedno dete – rekao je Aleksa, na to se Miljana navodezala:

– I šta onda da oba deteta odrastaju bez oca. Pa on je mene ucenjivao da se diskvalifikujem odavde. Mi smo šest godina u vezi a on je samo tu kad mu odgovara i kad ima koristi – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!