Home Zanimljivosti NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE DOŽIVELA POMRAČENJE: “Rekla je da napustim rijaliti…”

NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE DOŽIVELA POMRAČENJE: “Rekla je da napustim rijaliti…”

827
0
Jovana Tomic Matora,
Jovana Tomic Matora,

“Rekla je da napustim rijaliti…”

Jovana Tomić Matora podelila je sa cimerima razgovor koji je imala sa majkom, pa otkrila da se ne oseća dobro.

Jovana Tomić Matora nedavno je napustila rijaliti zbog smrtnog slučaja u porodici. Učesnici je preminuo ujak.

Odmah nakon sahrane, Matora se vratila u Elitu i nastavila svoje učešće, međutim, kako i sama priznaje, ne oseća se dobro i nije sigurna koliko može da funkcioniše u budućnosti.

– Nisam dobro i nije dobro, Darko, ništa. Taman se malo dignem i onda ovo – plakala je Matora tokom razgovora sa Darkom Tanasijević.

– Tako je radila i sa mnom, daleko im lepa kuća. Borila sam se sa vetrenjačama. Sve i da je tako, da ja radim to što oni kažu, zašto imaš potrebu da ispričaš šta ispričaš i da nastaviš da pljuješ po meni?! Sto posto Anita je ispričala sve Anđelu, Anđelo njoj, imaju tačno tako: “Slobodno pričaj…”. Anđelove odbrane su tri puta pale u vodu, jer ga je Anita demantovala – započela je Jovana.

– Zahvaliću se Sanji Stanković što mojim roditeljima i prijateljima čestita sve. Da se ja pravdam, da ja govorim…Kao što je Anđelo Ranković ponovio da me poznaje, poznajem i ja Anđela Rankovića, ali ja o njemu neću pričati…Može slobodno da navede ljude poimence koga sam izdala i povredila, jer on meni nije dao. Neka mi da imenom i prezimenom. Čovek mi priča da je prešao u drugi lokal, a ti si sada našao da otvoriš oči za mene i Teodoru Džehverović, pa si poslušao mišljenje onog kog poštuješ, nije Lepi Mića, a kao nećeš da čuje javnost i učesnici. Kune se u Alekseja i laže – rekla je Matora.

Kasnije je porazgovarala i sa svojim cimerima i prijateljima iz kuće, pa im je otkrila deo razgovora sa porodicom, koja joj je poručila da napusti Elitu, zbog zdravstvenog stanja:

– Povraćam, nije mi dobro, više ne mogu da kontrolišem sopstveno telo… Mama mi je rekla da napustim rijaliti, plaše se za moje zdravlje… Ni ja ne znam šta se sa njima dešava – govorila je Matora svojim cimerima.