Home Zanimljivosti ASMIN U PRVOM POJAVLJIVANJU PRED KAMERAMA ZAPREPASTIO: “Karamujić je pobegao od njenih...

ASMIN U PRVOM POJAVLJIVANJU PRED KAMERAMA ZAPREPASTIO: “Karamujić je pobegao od njenih demona…”

10211
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

“Karamujić je pobegao od njenih demona…”

Asmin Durdžić je ime koje se pominje mnogo više i češće nego imena nekih takmičara u “Eliti”.

Biznismen i preduzetnik u prvom intervjuu od početka rijalitija u kom učesvuje njegova bivša partnerka Aneli Ahmić šokirao je mnogim činjenicama koje je izneo o privatnom životu sa starletom!

– Imam poruke gde se Aneli rođacima žalila kako nismo imali odnose godinu dana, nismo imali ništa, nas je samo dete vezivalo – rekao je Asmin.

Na pitanje zašto je imala potrebu da dođe u rijaliti, zašto je stala pred kameru i rekla da je njen partner prevario sa Stanijom Dobrojević, Asmin je rekao:

– Da nije to uradila na taj način, “Zadruga” je nikad ne bi zvala. Na osnovu čega je drugo mogla da uđe? Iskoristila je da je njen kao venčani muž otišao sa Stanijom – rekao je Asmin.

Detalji koje je otkrio o svojo bivšoj partnerki izazvali su pravi šok:

– Kada smo prekinuli odnose svake ona je pisala poruke kako će skočiti sa mosta, sa krova, ima crne misli, zamišlja kako baca dete sa prozora, psihički nije normalna. Psihički nije normalna devojka. Nazvali su me da joj pomognemo, možda je imala demone od dr*ge i al*ohola. Durg je nazvao Karamujića, da joj očita molitve, na kraju je pobegao i rekao “Bože sačuvaj” – rekao je Durdžić za “Blic”.

– Kad se verski venčavaš kod nas, moraš biti prvo građanski biti venčan. Islamske zajednice koje sam kontaktirao rekli su da nismo venčani, objavio sam to. Proslavili bismo da smo se venčali, nema nikakve slike, trebali bismo se lepo obući i muškarac i žena. Sve je laž – rekao je on.