Home Zanimljivosti NAKON RASKIDA I ALEKSANDRINE ODLUKE O DETETU: Hitno se oglasio Filip Car…

NAKON RASKIDA I ALEKSANDRINE ODLUKE O DETETU: Hitno se oglasio Filip Car…

738
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Hitno se oglasio Filip Car…

Filip Car je u svojoj emisiji progovorio o detetu, kao i o tome na koji način će učestvovati u odrastanju.

Bivši verenik pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić, Filip Car, u svojoj nedavnoj radio emisiji progovorio je o njihovom detetu i podelio sa fanovima da bi voleo da ćerka nosi njegovo prezime.

Iako će Filip i Aleksandra odgajati dete odvojeno, Aleks je nedavno za medije tvrdila da su njih dvoje u dobrim odnosima.

Tako je i Car sada istakao da to što dete neće rasti sa oba roditelja ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem.

– Voleo bih da dete nosi moje prezime, to je negde i logično. A moje prezime je baš lepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dete poraste, može i samo da odlučuje o tome. A može da ima i mamino i tatino prezime – započeo je Filip.

Zatim je dodao da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja, ali i da smatra da to neće mnogo uticati na odrastanje:

– Naravno da je bolje da dete odrasta sa oba roditelja, ali bože moj. Ja ću svakako učestvovati u vaspitavanju i trudiću se da dete bude srećno. Na kraju, jedino je bitno da bude živo i zdravo – rekao je on.

On se zatim osvrnuo na izbor imena za devojčicu:

– Imali smo par imena u opticaju koja su nam se oboma svidela, ne znam da li ću se ja za to pitati. Ali neka da detetu i ime Spomenka, samo je bitno da bude živo i zdravo – zaključio je Car.