Home Zanimljivosti SVE OBMANUO: Janjuš se bahati tuđim parama – Ostatak završio kod Aneline...

SVE OBMANUO: Janjuš se bahati tuđim parama – Ostatak završio kod Aneline ćerke… (VIDEO)

276
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ostatak završio kod Aneline ćerke…

Malverzacije na nivou.

Marko Janjušević Janjuš se nakon skoro mesec dana posle porodične tragedije nedavno vratio u “Elitu”.

Samoubistvo najmlađeg brata bivšeg košarkaša obeležilo mu je na najgori mogući način kraj godine, a on se odlučio za povratak kako ga spoljni svet ne bi podsećao na pokojnog Mihajla.

Pri povratku, najveću snagu mu je pružio Uroš Stanić, kog je Marko obradovao mnoštvom poklona koje mu je kupio. Ili ipak, nije on kupio?

Grupe koje se na društvenim mrežama masovno bave bitisanjem takmičara u “Eliti”, kao i samim rijalitijem, osuli su rafalnu paljbu po Janjuševiću jer je novac namenjen Urošu dao Anelinoj ćerkici Nori!?

Podrazumeva se da ništa ne može da se tvrdi sa sigurnošću, međutim, iz sata u sat isplivavaju novi detalji, a poslednji je da je nekadašnja učesnica “Zadruge” Jelena Batos za Uroševu kozmetiku i patike dala 300 evra, da bi Janjuš samo deo potrošio na Uroša, a ostatak za sebe.

Takođe, veliki deo garderobe koji je Tijana Ajfon poslala Urošu nije ni donet, ili nije rečeno da je od nje, što je starletu prilično izrevoltirao. Za patike kupljene Urošu, Janjuš je rekao da je on kupio skuplji par, a onaj jeftiniji Tijana, da bi na kraju isplivalo da je ona kupila oba para.

Ostaje nam samo da ispratimo koje kontroverze će isplivati u međuvremenu, ali sudeći po svemu, Janjušu se ne piše dobro među publikom.

Podsetimo, Marko je pobrao brojne simpatije publike kada je Urošu doneo pregršt majica, patika, košulja i kozmetike iz spoljnog sveta.

Detaljnije pogledajte snimak KLIKOM NA OVAJ LINK!