Home Zanimljivosti “ASMIN AKO JE MUŠKO”: Janjuš se obratio Anelinom bivšem – Zgrožen njegovim...

“ASMIN AKO JE MUŠKO”: Janjuš se obratio Anelinom bivšem – Zgrožen njegovim ponašanjem… (VIDEO)

520
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Zgrožen njegovim ponašanjem…

Stao u odbranu svoje devojke.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenuta je tema o borbi Aneli Ahmić za starateljstvo nad ćerkom Norom. Aneli je pre par dana izjavila da je bila na suđenju i da navodno Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić žele da joj oduzmu starateljstvo. Ubrzo se oglasio i Asmin koji tvrdi da Stanija nema nikakve veze sa ovom borbom.

Marko Janjušević Janjuš je prokomentarisao ovu temu. Obratio se Asminu i poručio mu da treba da skrene pažnju Staniji da ne blati majku njegovog deteta.

– Ne bih voleo da dođe naredni momak moje bivše žene i kaže joj da treba da mi oduzmu pravo da viđam Krunu, jer sam imao vezu u rijalitiju. Sigurno postoje problemi u svakom braku. Mogu da se požalim drugu ili drugarici, ali da odem i javno blatim majku svog deteta?! On (Asmin) je muško, treba da kaže Staniji da ne treba da blati majku njegovog deteta, a on neka kaže šta ima već, ali njoj. Ne osporavam to što je on išao negde, uradio je šta je uradio, ali ovo mi nije jasno. Blati se žena s kojom ima dete. Ne bih mogao da zamislim da Aneli zabrani da Asmin viđa svoje dete – kazao je Janjuš.

– Naravno, ja to ne branim – dodala je Aneli.

– Aneli one zagrljaje i suze niko ne može da odgumi. Dokazali ste emocije – glasila je naredna konstatacija.

– Ovde me mnogi optužuju da sam glumica, a ja to nisam. Volim ga, vidim da on mene voli. One suze nisu mogle da se odglume. Da radim išta zbog kadra, ja bih sad plakala jer pokušavaju da mi oduzmu starateljstvo – rekla je Aneli.

– Milane, danas mi je jako loše, jer je danas mesec dana od momenta kad sam saznao da mi je brata više nema. Znam da je sa mnom biti jako teško, nije to sve lako. Kad bude bilo četrdeset dana, opet ću biti malo ćutljiv. Ovo je teška sitacija, kako moja, tako i njena. Obostrano nam je teško – kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: