Home Zanimljivosti PROGOVORILA O ROMSKOM POREKLU: Aneli podelila najdublju intimu – Otkrila šta je...

PROGOVORILA O ROMSKOM POREKLU: Aneli podelila najdublju intimu – Otkrila šta je posebno uzdrmalo Ahmićeve… (VIDEO)

2152
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Otkrila šta je posebno uzdrmalo Ahmićeve…

Bez imalo zadrške je govorila o ovoj temi.

U Eliti je održana nova emisija ”Gledanje snimaka”.

Na prvom video klipu prethodne večeri prikazano je gostovanje Stanije Dobrojević u emisiji ”Pitam za druga” u kom negativno komentariše majčionstvo Aneli Ahmić i staje u odbranu svog partnera Asmina Durdžića.

Sve pomenuto, izazvalo je veliku osudu Ahmićeve koja je pokrenula polemiku za crnim stolom:

– Stanija mora da zna da su moj brat i moja sestra završili srednju školu i upisali fakultet, samo ja nisam završila srednju. Mojoj sestri je muž poginuo kad joj je dete imalo petnaest godina. Ona šta je rekla su notorne laži. Sita je jedna pametna žena, sa njom se nije lako izboriti. Da je Sita na mom mestu, sve bi bilo drugačije. Moja ćerka je jako simpatična, svi je paze, a to što govori da moje dete prosi kao ci*anče je van pameti – rekla je Aneli.

– Ona je rekla da tvoje dete poput ci*ančeta prosi po prevozu. Čak i da je neko romske nacionalosti, svi smo mi ljudi – kazao je voditelj.

– Nismo romi, da jesmo, rekla bih, to nije ništa strašno. Ne mogu samo da verujem šta govori. Žena je odron. Koristi situaciju da bi išla po emisijama. Njoj i Asminu odgovara to što sam ja ovde – kazala je Aneli.

Detaljnije u videu ispod: