Home Zanimljivosti JEDINI PUT DO ISTINI: Suočavanje Aneli i Asmina – Predosetila potencijalnu malverzaciju…

JEDINI PUT DO ISTINI: Suočavanje Aneli i Asmina – Predosetila potencijalnu malverzaciju…

438
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Predosetila potencijalnu malverzaciju…

U programu uživo isplivali detalji o Asminovom dolasku u Elitu.

Aneli Ahmić u emisiji “Pitanja novinara” komentarisala je odnos sa Asminom Durdžićem, navode koje je iznela da on želi da joj oduzme dete, kao i sve što je čula da je Stanija Dobrojević iznela o njoj.

U jednom trenutku Aneli je pozvala Asmina da dođe u “Elitu” i da idu na poligraf, a onda joj je Darko Tanasijević otkrio da je Asmin dobio poziv za emsiiju, koji je odbio.

– Da li je spreman da dođe ovde i da idemo na poligraf? Ja sam spremna za sve što izgovaram – govorila je Aneli.

– Mi smo ga pozvali da dođe, a on to nije hteo i odbio je. On je pozvan u emisiji “Pitanja novinara” da dođe u emsiji – otkrio je Darko Tanasijević.

– On nema snagu, kad bi sedeo sa tobom,a a ne sa mnom to je vidno, njemu se suše usta i radi jezikom kad laže. On kad uđe u kuću ja znam da će on meni neku laž da donese – nastavila je Ahmićeva.

– Imao je priliku da dokaže sve, on se nije pojavio, ali je to njegovo pravo – dodao je voditelj Darko Tanasijević.

– Ne bi mogao da iznese tolike laži i bude miran, jedino da dođe na nekim najjačim lekovima i da bude miran, pa da nema mimiku na licu. Ja njega poznajem, živela sam sa njim godinama – nastavila je da objašnjava Aneli.

Da li će Asmin pristati na Anelin poziv da zajedno odu na poligraf i ipak odlučiti da se pojavi na imanju u Šimanovcima, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.