Home Zanimljivosti “SAD IMAŠ SA MNOM PROBLEM”: Asmin Durdžić otkrio da je uplašen zbog...

“SAD IMAŠ SA MNOM PROBLEM”: Asmin Durdžić otkrio da je uplašen zbog pretnji koje dobija… (VIDEO)

3691
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Asmin Durdžić otkrio da je uplašen zbog pretnji koje dobija…

Stvari su sada postavljene ovako.

Asmin Durdžić koji je pažnju javnosti privukao zbog odnosa u kojem je bio sa aktuelnom učesnicom “Elite” Aneli Ahmić, nakon pauze od četiri meseca, odlučio je da ponovo progovori o ovoj temi pred kamerama.

Kako kaže, došao je u Srbiju kako bi javno prošao kroz celu situaciju i kako bi objasnio svako dešavanje počev od borbe za starateljstvo nad detetom koje ima sa Aneli, preko poziva za učešće u emisiji i poruke koju je poslao voditelju Darku Tanasijeviću sve do danas.

– Šta se sve dešava u tvom životu nakon svih ovih medijskih dešavanja? Kako je sve to uticalo na tebe? – upitan je Asmin.

– Ja sam došao u Srbiju da iznesem svoju istinu po prvi put, a pre toga sam se bio ugasio četiri meseca i nisam se nigde oglašavao. Međutim oni nisu prestali da mene i moju porodicu provlače kroz medije. Moju porodicu, Staniju, a sad su još počeli da provlače i moje dete Noru i odlučio sam se da dođem u Srbiju, da publika sama može da oceni ko laže ko ne laže. Sada mi stižu i glasovne poruke sa pretnjama od nekih momaka – kaže Asmin.

– Kako izgledaju pretnje? – Asmin je upitan.

– “Sine ajd’ pali majke ti, smorio si brate i Bogu i narodu, al’ vidi sad imaš sa mnom problem zato što je Aneli moj brat, p**i mi k***c majmunčino jedna” – glasila je uvredljiva glasovna poruka koju je Asmin pustio pred kamerama.

– Njihov cilj jeste da me uplaše, jer sam sada došao da iznesem istinu, ali šta je cilj iza toga svega ne znam – dodao je Asmin.

Napominje da on nije medijska ličnost ali da je odabrao da priča o ovome da bi prestale pretnje njemu i njegovoj porodici, pošto na ovaj način iznosi, kako kaže, istinu.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: