Home Zanimljivosti FILIP CAR SE OGLASIO I SVE NALJUTIO: Nije joj čestitao rođenan –...

FILIP CAR SE OGLASIO I SVE NALJUTIO: Nije joj čestitao rođenan – Onda usledio još niži udarac za Aleksandru…

414
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Onda usledio još niži udarac za Aleksandru…

Momak iz Crikvenice velikog srca je odlučio da ovog puta iznenadi sve.

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, proslavila je svoj 26. rođendan, a mnogi su u objavi Filipa Cara prepoznali upravo Aleksandru.

Iako su svi očekivali da joj bivši verenik sa kojim čeka dete, bez obzira na sve nesuglasice, čestita divan dan, on je uradio nešto drugo zbog čega se može zaključiti da njih dvoje uopšte nisu u dobrim odnosima, kako je Nikolićka posle poslednjeg raskida tvrdila.

Štaviše, Car je ni na rođendan nije štedeo, već joj je poslao skrivenu poruku, ako je suditi po tome što je objavio u svojoj instagram priči, u kojima se obično i prepucavaju bivši partneri.

– Kad je golub na zemlji, jede ti iz ruke. Kad poleti, po*ere ti se na glavu. Ljudi isto – stoji u Filipovoj objavi.

Instagram,
Instagram,

Inače, Aleksandra, iako je u završnoj fazi trudnoće, nije propustila priliku da svoj rođendan proslavi sa svojim fanovima. Na svom Instagram profilu je otkrila da je sve spremno za žurku, čime je obradovala svoje pratioce i pokazala svoju vedru i pozitivnu energiju.

Čestitke su samo pristizale, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Aleksandra nije podelila rođendansku čestitku Filipa Cara, oca svog deteta, te su mnogi zaključili da joj Filip nije čestitao rođendan, te da trenutno nisu u dobrim odnosima.

Zbog toga su njegovu drugu objavu povezali sa Nikolićkom, te zaključili da je proziva čak i na rođendan.