Home Zanimljivosti ASMIN SVE NAPUSTIO I OTIŠAO – BEZ STANIJE: Konačno priznao u kakvom...

ASMIN SVE NAPUSTIO I OTIŠAO – BEZ STANIJE: Konačno priznao u kakvom je odnosu sa njom…

553
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Konačno priznao u kakvom je odnosu sa njom…

Novim oglašavanjem napravio haos na društvenim mrežama!

Asmin Durdžić, dečko Stanija Dobrojević i bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić iznenadio sve svoje pratioce na društvenim mrežama kad je objavio da je odlučio da uđe u takmičenje i za crnim stolom se suoči sa Aneli i iznese svoju stranu priče.

– Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju… Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta – započeo je Asmin, pa nastavio:

– I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! – poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ova vest odjeknula je u medijima, međutim, vrlo brzo nakon toga usledio je šokantan preokret, jer je Asmin odlučio da promeni ploču i povuče se ponovo sa društvenih mreža.

Međutim, on se samo par sati kasnije vratio i ponovo oglasio putem svog zvaničnog profila na društvenim mrežama.

– Status veze: Hej ljud, brinite se malo više o vašim problemima – glasio je tekst koji je Durdžić podelio putem storija na Instagramu.

Nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje, a Asmin je podelio fotografiju na kojoj se vidi da je otišao u Beč i da više ne boravi u Srbiji, gde je došao zbog Stanije.

Da li će se on zadržati u Beču ili će sa Stanijom ponovo da ide u Ameriku, ostaje da vidimo u narednim danima po objavama koje bude kačili na društvenim mrežama ili ako odluče da se oglase za medije i nešto više kažu o svom odnosu.