Home Zanimljivosti DOLAZI MILJANA KULIĆ: Najavila svoje pojavljivanje i potpuni haos – Nakon ovoga...

DOLAZI MILJANA KULIĆ: Najavila svoje pojavljivanje i potpuni haos – Nakon ovoga ništa neće biti isto…

243
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Nakon ovoga ništa neće biti isto…

Njen nastup će podići Beč na noge!

Miljana Kulić nedavno je samoinicijativno napustila rijaliti “Elitu”, usled čega je diskvalifikovana iz rijalitija. Ona je odmah nakon toga krenula putem Beča kako bi uživala sa svojom bivšim rijaliti momkom Lazarom Čolićem Zolom.

Bivša rijaliti učesnica nedavno je igrala meč na TikToku sa Filipom Carem, a cilj igre je bio da ukoliko Nišlijka pobedi, videće svog bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Međutim, rezultat je bio nerešen, pa je Car odlučio da finalni meč bude u subotu, ali je Miljana tu odluku oborila.

Sada je osvanuo snimak gde je Nišlijka ispričala kako su navodno zajedno, ali Zola ne želi to da otkrije do 10. februara, dok video prate njihove zajedničke fotografije iz Beča.

Ona se sada oglasila putem društvene mreže Instagram i najavila da će Beč podići na noge svojom pojavom:

– Ljudi, vidimo se u klubu u Beču, dižemo sve na noge, goreće – poručila je Miljana.

Nakon njenog nastupa ništa neće biti isto, a publika će sigurno poželeti da je viđa češće.

Ona se fotografisala i snimila u neviđenom izdanju. Bivša zadrugarka je pozirala u potpuno crnoj odevnoj kombinaciji koja ostavlja bez daha.

Podsetimo, Miljana je za Zolu rekao sledeće:

– Dešava se to da ja danas otkazujem meč sa Carem, jer ne želim više da varam ljude, nego želim da objavimo na storiju da smo zajedno. On (Zola), naravno, na to ne pristaje, do 10. februara da obmanjujemo naciju. Naravno, ja sam spakovala stvari, otišla, rekla Filipu da ne želim da obmanjujem naciju, došla ovde u hotel, biću ovde do utorka, srede i vraćam se za Niš da budem sa svojom porodicom – tvrdi Miljana, prenosi Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem.