Home Zanimljivosti KO JE OVDE LUD – MILJANA OBMANULA NAROD: Zola jednom objavom otkrio...

KO JE OVDE LUD – MILJANA OBMANULA NAROD: Zola jednom objavom otkrio gde se nalazi – Kulićeve nema ni na mapi…

238
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Kulićeve nema ni na mapi…

Niko ne može da pohvata šta se ovde dešava!

Bivši partneri, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, nastavljaju prepucavanje putem društvenih mreža te je time najavljen novi haos u Beču.

Odnos ovog rijaliti dvojca već godinama intrigira javnost, a poslednjih dana ponovo je postao glavna tema medija. Kontroverzna Nišlijka je otputovala u Beč u potrazi za svojim bivšim partnerom, a javnost je bila uznemirena informacijama da Zola ne želi da se susretne sa Miljanom.

Međutim, iznenađenje je usledilo kada su se na društvenoj mreži TikTok pojavile njihove zajedničke fotografije, čiju je istinitost Zola pokušao da demantuje.

Na jednoj od fotografija, Miljana i Zola poziraju zagrljeni u liftu, dok se na drugoj vidi kako razmenjuju strastveni poljubac. Ove slike su izazvale šokiranost među njihovim fanovima, koji su ostavljali brojne komentare ispod objava.

Dok su se fanovi pitali da li je ovo početak nove ljubavne priče ili samo još jedan skandal, roditelji Miljane Kulić su izrazili zabrinutost za njen bezbednost i finansijsku situaciju.

Kako je Kulićeva raskrinkala Zolu, koji je želeo da krije njihovu vezu, on joj je odgovorio putem Instagrama, pa objavio snimak, spomenuo je u istom i napisao “Lokacija – greška”.

Pretpostavlja se da Čolić pokušava da dokaže da Kulićeva sve vreme obmanjuje naciju i sveti mu se zbog raskida, a Miljana ne prestaje da iznosi nove dokaze.

Podsetimo, Kulićeva je najavila svoj povratak u “Elitu”, pa saopštila da će se to dogoditi već u petak, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce rijalitija.