Home Zanimljivosti “ZOLA I JA SMO ZAJEDNO – NE ŽELIM VIŠE DA OBMANJUJEM NACIJU”:...

“ZOLA I JA SMO ZAJEDNO – NE ŽELIM VIŠE DA OBMANJUJEM NACIJU”: Sve je stvar kvalitetnog i proračunatog dogovora…

640
0
Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

Sve je stvar kvalitetnog i proračunatog dogovora…

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji pisali, uputila se ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Bivša rijaliti učesnica nedavno je igrala meč na TikToku sa Filipom Carem, a cilj igre je bio da ukoliko Nišlijka pobedi, vidi svog bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu.

Međutim, rezultat je bio nerešen, pa je Car odlučio da finalni meč bude u subotu, ali je Miljana tu odluku oborila.

Sada je osvanuo snimak gde je Nišlijka ispričala kako su navodno zajedno, ali Zola ne želi da otkrije do 10. februara, dok video prate njihove zajedničke fotografije iz Beča.

– I šta se dešava dalje? Dešava se to da ja danas otkazujem meč sa Carem, jer ne želim više da varam ljude, nego želim da objavimo na storiju da smo zajedno. On (Zola), naravno, na to ne pristaje, do 10. februara da obmanjujemo naciju. Naravno, ja sam spakovala stvari, otišla, rekla Filipu da ne želim da obmanjujem naciju, došla ovde u hotel, biću ovde do utorka, srede i vraćam se za Niš da budem sa svojom porodicom – tvrdi Miljana, prenosi Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem.

Miljana je potom objavila privatnu prepisku sa Zolom, u kojoj joj on sugeriše dalji plan:

– Dogovori se na 3 dobijene, ako bude 1:1 u partijama. Sutra u 22h. Igraj dalje, traži jake ljude i budi zanimljiva. Gledam te i pijemo zajedno – pisalo je u objavljenoj prepisci.