Home Zanimljivosti REČI MAJKE I BRATA ODZVANJAJU ELITOM: Janjuš potpuno slomljen nakon poruke koju...

REČI MAJKE I BRATA ODZVANJAJU ELITOM: Janjuš potpuno slomljen nakon poruke koju je dobio od porodice…

449
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš potpuno slomljen nakon poruke koju je dobio od porodice…

Sve je i dalje jako sveže i bolno!

Marko Janjušević Janjuš je sa svojom porodicom obeležio 40 dana od tragične smrti svog najmlađeg brata Mihajla.

Janjuš je ovim povodom napustio “Elitu” i odmah se uputio u rodno Prijepolje, gde je Mihajlo i sahranjen.

Nakon što je održan pomen, Janjuš je sa roditeljima i bratom Borisom otišao na ručak, a potom je krenuo nazad za Beograd gde se vratio u rijaliti.

Janjuš je odmah po povratku u Belu kuću preneo ostalim ukućanima kako mu je protekao dan, u kojem je bilo previše tuge i stresa.

Janjuš je ostalim cimerima otkrio šta su mu poručili majka i brat:

– Da, majka i moj brat su me zamolili da budem bez ispada, da se oni ne bi nervirali oko mene. Druga stvar što su pojedine osobe, sinoć nisam spavao, pa sam malo gledao neke stvari i situacije. Baš ti, što sam video, su mi dali elana da izguram do kraja – rekao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je svojoj izabranici Aneli Ahmić odmah po povratku u rijaliti rekao da je saznao kako je njegov brat pre nego što je izvršio samoubistvo dobijao preteće i poruke uvredljivog sadržaja.

– Ta osoba te izvređa, kao što je moj brat dobijao poruke. Oni govore kako sam ja nekoga odbacio i kako je moja familija njega odbacila. Ja sam samo objasnila šta će da sledi pojedincima. Bolje da dobro vode računa. Da, pretim im. Sa lažnih profila ne mogu da nađem, ali ove što znam, oni mi trebaju. Šta mene može da pomremeti? Neko da mi psuje brata? Neće ni to da me poremeti. Sve što oni žele nikad u životu neće dobiti – govorio je on.