Home Zanimljivosti JANJUŠ PROSIO ZA KRUNU: Na sve načine pokušavao da iznudi novac –...

JANJUŠ PROSIO ZA KRUNU: Na sve načine pokušavao da iznudi novac – “Predstavljao ćerku gladnom i žednom…”

359
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Predstavljao ćerku gladnom i žednom…”

Na Instagramu se pojavila fotografija, na kojoj, navodno, Janjuš prosi za ćerku Krunu.

Javnost je ostala iznenađenja kada je aktuelnog učesnika “Elite”, Marka Janjuševića Janjuša, izvesna Jelena optužila da joj navodno duguje 15.000 evra.

Prepiska između njih dvoje otkriva tenziju i nezadovoljstvo, a Jelena jasno izražava svoje zahteve za isplatu novca, a ovo je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama.

Poruke koje su procurile u javnost svedoče o napetoj situaciji između Marka i Jelene. Ona insistira na svojim novčanim potraživanjima, dok on tvrdi da nema novca.

Međutim, sada se pojavila nova fotografija, koja kruži internetom, a tiče se upravo Janjuševe afere sa pomenutom Jelenom.

Kako se spominje u novoj objavi, Janjuš je na sve načine pokušavao da joj iznudi novac, pa je “koristio” i ćerku Krunu, koju je predstavljao gladnom i žednom, kako bi dobio novac od Jelene, ali i hranu za dete.

– Svoje dete si predstavljao gladnim i žednim, kako bi ti se poslalo za nju, pa sa oduševljenjem si prikazivao njenu radost na slatkiše kad stignu. Setio si se Jelene, za koju misliš da nema ko da stane – glasio je opis fotografije, koje se pojavila na društvenim mrežama.

Instagram,
Instagram,

Janjušević se povodom ove afere nije oglašavao, a ostaje nam samo da nagađamo šta je istina u vezi ove fotografije, koja je već postala viralna.