Home Zanimljivosti MENSUR IZLAZI BEZ DINARA: Surova sudbina koja čeka Ajdarpašića nakon kršenja ugovora...

MENSUR IZLAZI BEZ DINARA: Surova sudbina koja čeka Ajdarpašića nakon kršenja ugovora i pravila produkcije…

334
0
Mensur Ajdarpasic, Ivana Sopic,
Mensur Ajdarpasic, Ivana Sopic,

Surova sudbina koja čeka Ajdarpašića nakon kršenja ugovora i pravila produkcije…

Ovo su komentari koji bude sumnju!

Takmičar “Elite” Mensur Ajdarpašić postao je vođa, a njegove odluke izazvale su pravi haos u Beloj kući, ali i u spoljnom svetu.

Tako je tokom jedne od emisija Mensur naveo da u njegovom ugovoru stoji da niko od takmičara “Elite” ne sme ništa da mu kaže, niti da ga vređa.

Zbog ovoga se hitno oglasila produkcija “Elite”. Kako je Pink preneo, Mensur je ove stavke izmislio, najverovatnije kako ne bi čuo mišljenje svojih cimera. Ajdarpašić bi zbog ovoga mogao i da bude kažnjen, kako je u rijalitiju strogo zabranjeno pričati o detaljima ugovora.

Inače, saa se na društvenim mrežama pojavila informacija i da Mensur ima tajni dogovor sa produkcijom da rijaliti “Elita” napusti 1. marta, o čemu je Mensur i sam pričao tokom boravka u Eliti.

Mensur neprestano spominje stavke iz ugovora i govori da će ubrzo napustiti rijliti, odnosno, da je to dogovor, a kako je strogo zabranjeno govoriti o ovakvim detaljima i iznositi ovu vrstu informacija, nema sumnje da Mensura čeka žestoka kazna zbog toga, što je takođe pravilo učešća u ovom rijaliti formatu.

Kako je Ajdarpašić već iskusan rijaliti igrač, podrazumeva se da bi ovakve stvari on trebalo da zna, međutim, gotovo svakodnevno krši pravila Velikog šefa, a fanovi na društvenim mrežama ga opominju:

– “Mensure, o tim stvarima se ne govori”, “Mensur će izaći praznih džepova”, “Šta je sa ovim dečkom, totalno se pogubio”, “Mensur izlazi bez dinara”… – bili su samo neki od komentara na društvenih mrežama.