Home Zanimljivosti ANITA PRED ČITAVIM BALKANOM POKAZALA DA JE FOLIRANT: Anđela Rankovića čeka ista...

ANITA PRED ČITAVIM BALKANOM POKAZALA DA JE FOLIRANT: Anđela Rankovića čeka ista sudbina…

234
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Anđela Rankovića čeka ista sudbina…

Ponaša se prema Anđelu, isto kao što je prema Matoroj!

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju “Elita”, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo hladno.

Njih dvoje su stalno pod budnim okom velikog broja pratilaca rijalitija.

Na društvenim mrežama non stop izlaze dokazi i klipovi u kojima njihovi antifanovi pokušavaju da pokažu kako ta veza nije idealna i da mnogo stvari rade kako bi bili jedna od glavnih priča u rijalitiju.

Sad se pojavio i najšokantniji dokaz o njihovom odnosu, u koji je umešana i njena još uvek zakonita supruga Jovana Tomić Matora.

Naime, nego je primetio da Anita stalno ljubi Anđelove šake i ruke, a jedan profil se dobro setio da je isto radila i u odnosu sa Matorom i da joj je jako često ljubila taj deo tela, kako bi iskazala svoju ljubav prema njoj.

Verovatno Anđelu ne bi bilo svejedno kad bi video da nije toliko poseban u Anitinim očima i da zapravo njemu pokazuje ljubav na isti način kao što je to radila i Matoroj.

Iako njihovi fanovi rade sve što je u njihovoj moći da odbrane ovaj ljubavni odnos i svima dokažu kako su se izmešu Anite i Anđela rodila iskrena osećanja, ipak pored velike podrške, tu je i mnogo negativnih komentara i ljudi koji smatraju da su oni jedni od najvećih foliranata koji su se ikad pojavili u rijaliti programu.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,