Home Zanimljivosti NOVA DRAMA U BELOJ KUĆI: Anđelo kipti od besa dok se Anitina...

NOVA DRAMA U BELOJ KUĆI: Anđelo kipti od besa dok se Anitina “knjiga” otvara tamo gde je najčitanija…

296
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Milan Milosevic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Milan Milosevic,

Anđelo kipti od besa dok se Anitina “knjiga” otvara tamo gde je najčitanija…

Nema dalje!

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović žestoko su se posvađali. Ona je bila u vidno lošem stanju, zbog čega je odlučila da se pred punom sobom i kamerama razgoliti i navuče donji veš, što je Rankovića izbacilo iz takta jer su svi gledali u njene intimne delove tela i komentarisali ponašanje.

Anđelo je pokušao da joj stavi do znanja da neće da joj toleriše takvo ponašanje i da mora da se presvlači u garderoberu, ali nju to nije zanimalo, pa mu je još brutalnije odbrusila.

– Slušaj, ako ti ne valjam nađi drugu devojku koja će da se oblači kako hoćeš. Ja u bademantilu odem i u garderober. Nemoj sad da se posvađamo, tama sam rekla da nismo – govorila je Anita.

– Ponašaj se, da ne bi bilo jedno pivo po žurci – poručio je Anđelo.

– To ni mama ne može da mi zabrani, a ne ti – odbrusila je Stanojlovićeva, a onda nastavila da se presvlači.

Iako su mnogi smatrali da bi Anita sve poslušala Anđela što joj kaže, kako bi zadržala mir u njihovoj vezi, izgleda da je sada možda pokazala svoje pravo lice i da Stanojlovićeva ne planira da se menja zbog njega, iako uporno govori kako je on zaslužan za sve dobre poteze koje je napravila u poslednjih mesec dana.

Na društvenim mrežama osudili su njen potez, a fanovi smatraju da ovim ponašem samo blamira Anđela i žestoko ga ponižava.