Home Zanimljivosti EVO ZBOG ČEGA JE JANJUŠ SVE NAPUSTIO: Niko nije slutio da je...

EVO ZBOG ČEGA JE JANJUŠ SVE NAPUSTIO: Niko nije slutio da je pravi razlog vezan za porodicu…

474
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Niko nije slutio da je pravi razlog vezan za porodicu…

Nije mu lako, nakon najcrnjeg perioda koji je prošao!

Marko Janjušević Janjuš je otvorio dušu u Eliti, pa priznao kompletnu istinu o smrti brata Mihajla.

Učesnik Elite, Marko Janjušević Janjuš se nije dobro osećao, zbog čega je napustio emisiju, a kasnije se osamio sa Aleksom Erskim, pa mu priznao da ga kajanje izjeda.

Otkrio je cimerima razlog njegovog neraspoloženja, a čini se da o ovome nije mogao da priča sa Aneli Ahmić, pa je otvorio dušu svojim muškim prijateljima u kući:

– Nisam ja na baterije, uzmi i sprdaj se. Ja ne mogu da radim to, a u sebi se jedem. Kako se ja osećam kao budala, ništa meni ovo ne bi bilo teško da ja nisam u glavi razvaljen. Šest godina slušam isto, ali ja sada imam svoj problem u glavi, ovo su nebitne stvari u životu šta se ovde dešava. To shvatiš kad ti se desi nešto gore od ovoga. Isti bi mi đavo bio možda da sam napolju, još gore bi mi bilo. Meni moji kažu mi se nerviramo kad se i ti nerviraš, ali kako ja da se iskontrolišem, šta da kažem – rekao je Janjuš.

– Mića meni danas upao i kao kakva depresija, fali mi žena jednostavno i to je to. To je poenta rijaltiija da budeš iskren i da radiš onako kako se osećaš – rekao je Aleksa.

– Meni ovde ne vredi para da se ovde svađam sa nebitnim ljudima, zato ja sad ovde ćutim jer me ne zanimaju ovde priče – rekao mu je Rajačić.

Nakon ovog razgovora, Janjuš se posvađao sa Aneli, pa je izvređao i otkrio da zna sa kojim je muškarcima bila pre ulaska u Elitu, ali da o tome sada neće pričati, jer ima ozbiljniji problem.