Home Zanimljivosti ODE LOVA: Aca Bulić će morati da iskešira cifru od četiri miliona...

ODE LOVA: Aca Bulić će morati da iskešira cifru od četiri miliona – Evo zbog čega će snositi posledice…

289
0
Aca Bulic,
Aca Bulic,

Evo zbog čega će snositi posledice…

Disciplinska i Etička komisija FSS donela zvaničnu odluku!

Aca Bulić, nekadašnji predsednik Zajednice superligaša i prvi čovek Železnika, vratio se u domaći fudbaler pre tri godine, kad je prihvatio da postane menadžer Radničkog sa Novog Beograda.

Pre nekoliko meseci novobeogradski Radnički ostao je i bez šefa struke Dejana Rađenovića, pa je “Majstorima” na terenu Bulić i “komandovao”.

Radnički je imao gostovanje, zbog kojeg je kažnjen.

Naime, kako saznaje Tanjug, Radnički je kažnjen zbog “povrede integriteta igre” na gostovanju Tekstilcu iz Odžaka, gde su poraženi 5:0.

Do kazne je došlo u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije.

FŠ i na ovaj način dokazuje “nultu toleranciju” na pojave ugrožavanja i povreda integriteta fudbalskih utakmica i duboku posvećenost očuvanju integriteta i digniteta fudbalskih takmičenja.

Disciplinska i Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) na današnjoj sednici kojom je predsedavao Ivan Nikolić, kaznila je Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova i novčano sa četiri miliona dinara.