Home VIP MARKO OSMAKČIĆ POKAZAO SVOJU BUDUĆU ŽENU: Viktorija Mitrović snimljena u akciji sa...

MARKO OSMAKČIĆ POKAZAO SVOJU BUDUĆU ŽENU: Viktorija Mitrović snimljena u akciji sa nepoznatim muškarcem…

600
0
Marko Osmakcic, Viktorija Mitrovic,
Marko Osmakcic, Viktorija Mitrovic,

Definitivno stavili tačku na njihov odnos…

Bivša učesnica Zadruge, Viktorija Mitrović, nakon turbulentnog odnosa u rijalitiju sa Markom Osmakčićem, nastavila je svoj odnos sa njim i napolju.

Iako im je veza uvek bila na “staklenim nogama”, Marko i Viktorija su se uvek i mirili, o čemu je govorila i u emisiji “Između dve vatre”.

Međutim, iako je Viktorija javno rekla da želi da se potrudi i dokaže Marku da se promenila, o čemu je govorila u emisiji, Mitrovićka je snimljena u noćnom provoodu kako se ljubi sa nepoznati muškarcem:

Instagram,
Instagram,

Kako se vidi na Instagram storiju ona je u zagljaju momka, te ga obasipa poljupcima, a sigurno je da taj dečko nije Osmakčić.

Viktorija je otkrila i da je Marku smetao njen odnos sa Nikolom Đorđevićem, sa kojim je bila u jednoj od pauza sa Osmakčićem, ali da je i Marko bio sa Natašom Šavijom, kao i da je to iza njih sada.

Kako se čini, Viktorija je ipak odlučila da stavi tačku na odnos sa Osmakčićem, a na Instagramu zadrugara može se videti da je i on zapravio završio odnos sa Viktorijom, budući da je objavio fotografiju i predstavio svoju “buduću ženu”:

Instagram,
Instagram,

– Da vas upoznam sa svojom budućom ženom – napisao je Marko.

Izvor: net

Previous articleODMAH OKAČIO SNIMAK: Prvo oglašavanje Nenada Aleksića Ša nakon što je izbačen iz Zadruge…
Next articleANA OBELODANILA ZVEZDANOV DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Tiče se njegovog učešća – Spreman je na to… (VIDEO)